Mitől lehet , hogy új LG előltöltös mosógépnél egy csomó szor bent marad az öblitő? Mindig ki van pucolva a tartály nem koszos, nincs eldugulva.
Figyelt kérdés
aug. 25. 21:53
1/12 anonim válasza:
Nekem is ezt csinálja a fél éves gépem már a kezdetek óta.
2/12 A kérdező kommentje:
És mindet bent hagyja vagy csak egy részét ? Tied is LG? Pedig mèg nem is az alap kategóriás , hanem a drágább fajta.
aug. 25. 22:19
3/12 anonim válasza:
Nem lehet hogy külön kell beállítani az öblítést? Nekem úgy van. Nézd meg az útmutatóban.
4/12 anonim válasza:
Nekem a Navon csinálja ezt. Már vagy 6 éve megvan, azt mondták rá az első után, hogy drága javítani, éljek ezzel együtt. Nem minden mosásnál van, maximum 10ből 1x. Olyankor kikapcsolom, és átteszem simán öblítő programra.
5/12 anonim válasza:
Whirlpoolom van időnként nekem is csinálja, pedig rendszeresen tisztítani szoktam.
6/12 anonim válasza:
Első vagyok. Igen, LG elöltöltős, (LG F4WR511S0W). Mosóparfüm egy részét mindig bent hagyja, a sima öblítőnél meg olyan, mintha felvizezve hagyná benne. Megmondom őszintén, hogy eddig nem is gondoltam, hogy ez hibája lenne. Ez az első elöltöltős mosógépem, azt hittem, hogy ez normális (barátnőm AEG gépe is bent hagy az öblítőből). Eddig csak felültöltős gépem volt, az nem csinált ilyet.
7/12 anonim válasza:
Milyen öblítőt használsz? Én úgy vettem észre, hogy a sűrűbb öblítőknél csinál ilyet, ha alaposan felrázom a flakont, mielőtt beletöltöm, akkor nincs ilyen.
8/12 anonim válasza:
Puella mosóparfüm és Lenor öblítő koncentrátumot. Soha nem hígítom fel és felrázni sem szoktam, de holnap kipróbálom. Köszi a tippet!
9/12 anonim válasza:
Sem az öblítőnek sem a mosóparfűmnek nincs értelme, csak egy újabb vegyszer, amivel terheled a saját környezeted.
10/12 anonim válasza:
9es akkor te ne használj, nem ez volt a kérdés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!