Hova menjek ahol van légkondi?
Figyelt kérdés
Nekem nincsen itthon, pénzem sincs rá. Egy leszigeteletlen kertes házban lakom, ami fa nyílászárókkal van felszerelve. A fali hőmérő jelenleg 30 fokot mutat. Pedig az ablakok be vannak zárva, sötétítők elhúzva, valamint minden éjszaka végig szellőztetek és mégis nagyon meleg van idebent. Kétségbeesésemben már arra gondoltam hogy elmennék egy olyan helyre ami klimatizált. Tudtok ilyen helyet ajánlani, ami lehetőleg ingyen van?júl. 11. 14:37
11/20 renton9999 válasza:
Pont ezen gondolkodtam manapság mennyire luxus egy klima otthon? Nekünk nincs,iszonyat meleg van bent.. már egy mobil klimán is gondolkodom. Bár a ház kialakitás nem tudom engedné-e utca frontos minden ablak és földszint.
12/20 anonim válasza:
Menj az ikeába vagy a jysk-be pl, ott aludni is lehet.
13/20 anonim válasza:
Hogy vagy, kérdező? Azóta is járogatsz minden nap a Lidl-be?
14/20 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces. Tudod valakit megvisel ez a meleg. Te biztosan egy klimatizált szobából irogatsz :)
júl. 14. 15:59
15/20 anonim válasza:
Ha tudnád... Egyébként semmi bántó célzat nem volt a kérdésemben, de elnézést, ha úgy jött le mégis!
Én is döglődöm éjjel-nappal a melegtől.
16/20 anonim válasza:
Csak annyi még hogy elvileg most nyugaton meg északon hűvösebb van, de amúgy nem szokott ez így lenni, sőt van amikor pont fordítva van. Szóval aki költözni akar simán lehet hogy még rosszabb helyzetbe kerül, mert van amikor nyugatabbra van melegebb, bár legkevésbé az északi középhegységben. De most valahogy délkeletről jön a szél és az ország kétharmadáig jön el kb. Onnan Afrika keleti részéről és Ázsia legmelegebb részeiről.
17/20 anonim válasza:
Ja, és amúgy most én is a Lidl-be készülök menni hűsölni egy kicsit, meg venni egy-két hűtött sört.
18/20 A kérdező kommentje:
16-os jólvan, semmi baj.
17-es csak nem az eb döntőre? :)
júl. 14. 20:21
19/20 A kérdező kommentje:
*Nem 16-os hanem 15-ös :D
júl. 14. 20:22
20/20 anonim válasza:
Mire az eb kezdődik, abból a sörből már egy csepp sincs! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!