Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen megoldás létezhet 4...

Milyen megoldás létezhet 4 órás autó útra, hogy fagyva tartson 30 kg tengeri élelmiszert?

Figyelt kérdés

Külföldi nagyvárosban találtam olyan beszállítót, ahol megfelelő áron tudnék vásárolni tengeri élelmiszert a hamarosan megnyíló bisztrómhoz.

Mivel térfogat szempontjából nem jelentős a mennyiség, hűtőautót nem szeretnék beszerezni, hanem a kombi autómmal intézném. Milyen megoldás létezik arra, hogy fagyva tartsam a terméket, hogy ne olvadjon meg a kb 3-4 órás út alatt?

Köszönöm

2024. febr. 26. 22:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem 4 óra alatt még 3 kg sem olvad ki, nem hogy 30. Pár fokkal csökkenhet a hőmérséklet, mondjuk -24-ről -20-ra, utóbbi csak tipp.
2024. febr. 27. 05:58
 12/22 anonim ***** válasza:
61%
kérdezd meg ki tudjåk eszállitani neked,te ne kisėrletez mert ha ki olvad akkor dobhatod ki.
2024. febr. 27. 06:35
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
#11 vagyok. Ha nem bízol benne, gondoskodni kell a hőszigetelésről, pl. plédekkel letakarni. Tehetsz mellé/közé hőmérőt is.
2024. febr. 27. 06:47
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

A hőmérő "jó" ötlet, véd a kiolvadástól.

Amúgy ha tudnám mi ez, hol lesz ez a kaja hely enne ott a franc.

Nehogy már valaki 30kg cuccért 2X4 órát autozzon úgy, hogy még azt se tudja, hogy védje meg kiolvadástól a cuccot és még ő akar vállalkozni....

Hütsd k.aszott szárazjéggel, tedd thermo dobozba, ne nyiss üzletet és félévig lesz kajád.

2024. febr. 27. 09:20
 15/22 anonim ***** válasza:
#14 Nyilván nem a kiolvadás ellen véd...
2024. febr. 27. 09:24
 16/22 anonim ***** válasza:
Tehát ha vállalkozunk csináljuk már rendesen
2024. febr. 27. 21:02
 17/22 anonim ***** válasza:
Mi hasonló problémával találkoztunk, nekünk ipari alapanyagot kellett -5C° alatt tartani útközben. Tüzépről vettünk 10 centis XPS lábazati szigetelést és abból összeragasztottunk egy nagy dobozt. Nyári kánikulában is remekül működött.
2024. márc. 1. 12:36
 18/22 anonim ***** válasza:

Ha ilyesmin akarsz spórolni, akkor most felejtsd el az egész vállakozást.

Csak kíváncsiságból:

melyik városból érhető el 4 óra alatt bármelyik tengeri kikötő?

2024. márc. 1. 13:46
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a szabadkai piacon fogja venni a cuccot.... :D
2024. márc. 1. 13:49
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

#19.

Hja bocs' teljesen elfelejtettem.

Szabadka az a hely, ahol mindig friss a hal.

(mint általában az ilyen nagyforgalmú tengeri kikötőkben) 😂

2024. márc. 1. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!