Milyen megoldás létezhet 4 órás autó útra, hogy fagyva tartson 30 kg tengeri élelmiszert?
Külföldi nagyvárosban találtam olyan beszállítót, ahol megfelelő áron tudnék vásárolni tengeri élelmiszert a hamarosan megnyíló bisztrómhoz.
Mivel térfogat szempontjából nem jelentős a mennyiség, hűtőautót nem szeretnék beszerezni, hanem a kombi autómmal intézném. Milyen megoldás létezik arra, hogy fagyva tartsam a terméket, hogy ne olvadjon meg a kb 3-4 órás út alatt?
Köszönöm
Vannak olyan kombik, amibe extraként 230V-os csatlakozót is szereltek, arra már lehet komolyabb hűtőtáskát vagy kisebb, kocka alakú fagyasztót kötni. De ha egyik sincs, egy fuvarra bem valószínű, hogy megéri a beruházás. Nem tudom, hogy sima jégakkus hűtőboxokban mennyire olvad ki, de biztos, hogy hivatalosan a hűtőlánc megszakadásának tekinthető ezért ha felszolgálod és valami gebasz lesz akkor annak lehetnek nemkívánt következményei.
Magamnak simán elhoznám egyszerű hűtőboxban. De csak saját cékra és saját felelősségre!
Szárazjég.
Fogsz egy nagy hőtároló dobozt amibe a kaját is szokták szállítani, veszel bele szárazjeget és kész.
Ha rendszeres a szállítás, akkor lehet hogy jobb a szivargyújtós hűtődoboz. Viszont a jó minőségűek, megfelelő méretűek rohadt drágák. jóval 100+k. A 15 ezrest amivel Jóska bácsi viszi a strandra a rántotthúst azt ne vedd meg.
Számold ki hogy melyik a drágább a szállítánonkénti néhány kg szárazjég (mer' ugye az elpárolog), vagy az elektromos hűtődoboz.
Nálunk szerencsésebb országokban (usa) a futár kihozza szárazjegyes dobozban a fagyasztott cuccot amit rendelt az ember....
Metroban kapsz thermo ládákat nikecellből. Különböző méretek vannak. Nagyon jól szigetel. Jegkockával korbetöltöd a cuccot és kb 4 órát tutira kibír.
Egy úthoz megvenni lehet, túl drága, de ha többször mész, már bejöhet a vételár és még mindig ez a legolcsóbb megoldás.
Vagy nézd meg ezt.
Ebben azért jelentősebb mennyiség hidegen tartható
Első körben érdemes volna megkérdezni ,hogy nincs-e kiszállítás,de 4 órás út esetén nem tudom,mennyire éri meg.
Én ilyen esetre kamionos, vagy lakóautós hűtőt szereznék be, ezek kompresszorosak, és tudnak fagyasztani is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!