Ki milyen Airflyert használ?
Bizonyára van szebb és jobb, de az biztos hogy nekem a két gyerek igen sokat használja már két éve!
Philips Airfryer XXL HD9650/90
Igaz akkor is túlárazott volt szerintem, most meg mégjobban.
Nyilván nem kell XXl ben gondolkodnod, a Philips anyaghasználata azt mutatja hogy valamivel több időre tervezték mint a legolcsóbbakat.
A piacgazdaságban persze ezt se 20 ra!
3. - Igen :D Most látom, telóról írtam vagy javított vagy elírtam.
3-4L elég lehet már egy emberre, nem? Xiaomi és Philips márkákban gondolkodtam eddig.
Ambiano XXL (Aldi) már több éve megvan.Arra elég a "tudása"hogy krumplit és hozzá valamilyen elősütött húskészítményt készítsünk vele ~15perc alatt vagy megmelegítsünk vele az előző napit.
Tapasztalat alapján szerintem nem érdemes kis méretűt venni mert az a lényeg hogy nagy felületen érje a forró levegő az ételt,ha kis helyre van összezsúfolva a fagyasztott kaja a külseje megég,belül meg nyers marad,folyamatosan rázogatni/forgatni kell,a mi "nagy" méretünkben csak 1x kell megforgatni.
#8# Csak 2000W.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!