Lehet-e eredetileg vízszintes bojlert függőlegesen szerelni?
Figyelt kérdés
Mi az a paraméter (pl. belső kialakítás) amiben annyira eltér a vízszintes bojler a függőlegestől, ami esetleg lehetetlenné teszi a függőleges szerelését? Csak a felfogatás módja eltérő?
A meglévő eszköz felhasználásával cirka 100eFt-tal beljebb lennék, úgyhogy ezért érdekel a válasz.
Az eszköz egy 80l-es HAJDU gép.
2024. jan. 28. 15:22
1/3 anonim válasza:
A búvárcső ami kihozza neked a melegvizet. Az nem mindegy hogy hogy áll.
2/3 anonim válasza:
A mi bojlerünk papírjaiban benne volt hogy milyen pozíciókban lehet felszerelni. A tiédben nincs ilyen?
3/3 A kérdező kommentje:
Tudom én, hogy vízszintesen kell felszerelni, csak gondoltam, hátha műszakilag "megerőszakolható", de ahogy nézem az első válaszadó válasza alapján nem igazán...
Már csak az a kérdésem, hogy az a bizonyos búvárcső teljesen fix-e, és nem módosítható? Mert, ha így van, akkor így jártam.
2024. jan. 31. 07:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!