Üdvözletem, segitene-e valaki a mosogépem hibájában az Indesit witl 90 lakat jelü piros led, a mellette vizszintes 4 zöld led, a függöleges sorból a 9h jelü zöld led ez egyszere villog az összes iszonyú gyorsan kikapcsolni nem lehet?
Nekem is Indesit van, 3 évesen elkezdett villogni, aztán még hónapokig így használtuk végül nem akart már működni.
Első körben megnéztem a kezelési útmutatót, az ott leírt műveletek nem segítettek. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, minimum 20.000 Ft ra becsülték a javítást. Keresgéltem a neten és végül ezt találtam:
Valahol Vecsésen vagy a közelében van egy régi módi szakember (a szó klasszikus értelmében). Telefonon is segített már, mert ki kellett szerelnem hozzá valami panelt, elvinni neki, ő megjavította én meg visszaszereltem. (sosem csináltam ilyet ezelőtt, de telefonon segített ekkor is)
Szóval nagyon tudom őt ajánlani!
Nekem is az összes indesit gépem elromlott elég hamar. Mindnek a vezérlőpanelje ment tönkre.
Soha többé nem veszek indesitet semmiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!