Hiba lehet, ha új mikrohullámú sütő oldala/teteje/alja forró max. azaz 700 W teljesítmény mellett 3 perc elteltével?
2 napja vettük, csak ma vettem ezt észre. Enyhe "égett" kábelhez hasonló szaga is van. Nem digitális, egyszerű (s.n.cor) Régi s.m.s.u.g-nál ezt nem tapasztaltam. Valamikor régen még érintésvédelmi, meg valami egyéb "megfeleőségi" irat kellett a forgalmazáshoz. Jól gondolom, hogy ez már nics így? (Sokat segített annak idején.)
Megköszönöm, ha valaki tudna javasolni megbízható/biztonságos/bevált márkát/tipust közepes árfekvésben. Hagyományos, nem grilles, nem elektronikus.
Felügyelet mellett lehet járatni, hogy kiderüljön, van-e baja egyáltalán.
Elvileg nagyobb az esély, hogy nincs. Ha meg baja van, kijöhet rajta (akár a füst).
Ezzel nem azt mondom, hogy szakember is feltétlenül ezt tenné, de te nem akarsz rajta vizsgálatokat elvégezni.
Nyilván a végén szándékosan ironikusan fogalmaztam.
Nem tudom, mennyire sikerült értelmezni, vagy értetted egyáltalán?
Azt így nehéz megmondani, hogy csak "új szag", vagyis a trafószigetelés anyagainak természetes kigőzölgése, festék, műanyagok, műgyanták stb., ami majd elmúlik és csak egy rigolyás vásárló problémázik.
Nem tudható.
De erre mondom, hogy használni kell és ha baja van netán, annak lesz egy tünete.
Atomvillanás, kisatutomata hiszti, ilyesmi.
Ha nem hajtottad meg rendesen, akkor nem is melegszik külsőleg.
De az elég hihetetlen, hogy nem melegedett volna.
Csak melegítésre használjuk, legnagyobb fokozaton 3-4 perc. Miért kellene melegednie, a régi sem melegszik.
"Vannak dolgok égen és földön..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!