Törpilla57 kérdése:
Mikrohullámú sütő eltérő teljesítménye lehetséges?
Figyelt kérdés
A mikrónk ugyanazon a programon, ugyanazon a beállításon időnként lobogó forróra, időnként pedig szinte langyosra sem melegíti a pl. kávét. Mi lehet az oka, mivel közben semmit nem állítunk át rajta? Köszi az érdemi válasz(oka)t!2012. dec. 11. 09:10
1/6 anonim válasza:
most megfogtál, mert a miénk is így csinál, bár nem olyan nagy hőfok különbséggel, és ugyanabban a pohárban, és ugyanannyi anyaggal ... viszont nem mindig marad középen a pohár, van amikor forgás közben kicsit oldalra csúszik, tehát mégsem azonosak a feltételek, mert a mikrohullám középre van koncentrálva
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én viszont nem tapasztaltam, hogy elvándorolna a pohár, ott van, ahova beteszem, és én is mindig ugyanabba a pohárba öntöm a kávét... Jó lenne tudni, mi ez? A gáznál - tudom- vannak ingadozások, attól függően, hogy éppen hányan használják, na de a villanynál?!
2012. dec. 12. 07:26
3/6 anonim válasza:
Ilyet okozhat a pohár anyaga esetleg a nem középpontos elhelyezés. (Forgótányér miatt annyira nem kellene problémát okoznia)A magnetron előtt van egy csillámlemez. Azt érdemes ellenőrizni. Ha meg van égve, vagy sérült, akkor cserélni. Háztartási gépalkatrész üzletben kapható.
4/6 anonim válasza:
ismerős! :) érdemes beszerezned egy feszültségmérőt, mert ezt általában az arám ingadozás okozza!
5/6 A kérdező kommentje:
Áramingadozás lenne az oka? Elég furcsa, hogy ennyire?!
Köszönöm a válaszokat.
2012. dec. 16. 19:12
6/6 anonim válasza:
a miénk pl 210 voltnál nem melegít SEMMIT, de 220 körül már elég jó! utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!