Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Porzsák nélküli porszívó?

Porzsák nélküli porszívó?

Figyelt kérdés

Egy Electrolux Ease C2 néztem, de mint kiderült a szűrőjét 2-3 alkalom után cserélni kell.

Olyan porzsák nélküli porszívót szeretnék, aminek a szűrői tovább bírják mint a fentebb írt pár alkalom...

Ha ismertek más márkát aminek a szűrői tovább bírják az is megfelel.

Porzsákos vagy akkus porszívó nem érdekel.

2023. nov. 7. 09:42
1 2
 11/19 Szervizmérnök úr ***** válasza:
33%

Ease C2 annyiban más, hogy ott beiktattak még egy védőfiltert:

[link]

[link]

Itt a videókban is látszik, hogy fel van téve egy plusz filter:

https://www.youtube.com/watch?v=ypOibz0wT3A

https://www.youtube.com/watch?v=Qis2lEhNJsk

Hogy ettől mennyiben tartósabb, azt nem tudom, de egyébként a 3. válaszomban nem pont ilyen ciklonos gépre gondoltam, hanem ennél rosszabb konstrukcióra. Igaz, hogy valamennyire azoknál is igyekeznek trükközni a levegő áramoltatásával, a por leválasztása érdekében, de nem ilyen ciklonbetéttel, ami jobb megoldás.

2023. nov. 7. 11:12
 12/19 anonim ***** válasza:
Olyan porszívót kell venni, aminél mosható a filter. Nekem egy Samsung van, előtte Zanussi volt. 3-4 porszívózás után kifújtam a filtert sűrített levegővel (lehet venni palackosat), és 10-15 alkalom után kimostam.
2023. nov. 7. 11:20
 13/19 anonim ***** válasza:
2-3 alkalom után egyetlen porszívót se láttam vagy hallottam amibe a szűrőt cserélni kéne. Ki kell takarítani és kész.
2023. nov. 7. 11:30
 14/19 A kérdező kommentje:

A másik amit néztem:

[link]

Szerintetek?

2023. nov. 7. 11:49
 15/19 anonim ***** válasza:
Azt írtad akkus nem érdekel. Viszont nekünk az van. Bevállt.
2023. nov. 7. 12:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Illetve az is van. De van a Lidl-ből Parkside takarítógép, az viszont pótolhatatlan.
2023. nov. 7. 12:30
 17/19 A kérdező kommentje:

#15-16

Az elsőről nem igazán találtam sehol 5 csillagos értékelést, viszont a porzsákos tényleg nem opció így csak az akkus marad.

Erről pedig jó véleménnyel vannak.

2023. nov. 7. 12:46
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem ciklonos van, és egy éven belül tönkrement a filtere. De már előtte is gyengén szívott. Papír, tehát nem mosható. Vásárolni meg csak Németországból lehetne, mint kiderült...

Úgyhogy visszatérek a porzsákoshoz, méghozzá textilhez. Azzal soha nem volt baj.

2023. nov. 10. 13:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha még érdekes lehet, édesanyámnak Thomas porzsák nélküli van. Szív, mint az állat, én porzsák nélküli porszívót nem láttam ilyen erősen szívni. Ha csak porzsák nélküli jöhet szóba biztosan azt vennék
2024. jún. 1. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!