Porzsák nélküli porszívó?
Egy Electrolux Ease C2 néztem, de mint kiderült a szűrőjét 2-3 alkalom után cserélni kell.
Olyan porzsák nélküli porszívót szeretnék, aminek a szűrői tovább bírják mint a fentebb írt pár alkalom...
Ha ismertek más márkát aminek a szűrői tovább bírják az is megfelel.
Porzsákos vagy akkus porszívó nem érdekel.
A mostani porszívónk samsung porzsákos de ahogy lejárt a 12 hó garancia tönkre is ment...
Ezért gondoltam a porzsák nélküire
Inkább úgy mondanám, hogy 2-3 használat után csökken a szívóerő és esetleg kezdheted kiporszívózni a porszívót, egy másik segítségével. Leginkább a lényegi filtert, visszirányban megszívatni, utána erős zuhannyal is megnyomatni, kiszárítani.
Ciklon elven működő porszívók hatékonyabban választják le a port, annál sokkal ritkábban kell mosni a szűrőt (nem cserélni).
Arra írta a gyártó a 2-3 alkalom utáni szűrőcserét.
De ezek szerint nem cserélni hanem csak mosni kell?
Itt az szerepel, hogy havonta kell mosni a ciklon utáni filtert, valamint 6 havonta a kimeneti légtisztító filtert:
Nem pont ez a típus, de nagyon hasonló. A videóban a fickó azt mondja, hogy a benne lévő elég gagyi szürőt 2-3x kilehet mosni, aztán cserélni kell. lehet erre gondoltak, és ha jól nézem, akkor talán nincs is benne normális főszűrő Legalábbis nekem az AEG-Elektroluxban nem volt ilyen, helyette viszont az autók sportlégszűrőjéhez hasonló, ennél jóval komolyabb. Na meg az 2x nagyobb teljesítményű is volt ;)
Igazából hetente egyszer.
2 szoba, konyhával egybenyitott étkező, folyosó + nappali.
Benti állatunk nincs leszámítva a szúnyogokat :D
Az értékeléseket olvasva szerintem ezzel se járnál jobban, mint az előzővel. Az egyik hozzászólónak ez is csak 1 évet bírt. Meg 6 ezer forint a szűrőkészlet hozzá, külön nem is találok csak azt az egy szűrőt amit a videóban javasolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!