Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Porszívót vásárolnék, szerinte...

Porszívót vásárolnék, szerintetek a porzsákos, vagy a porzsák nélküli a jobb választás?

Figyelt kérdés
2023. márc. 4. 15:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem porzsákos. A fenntartása drágább (porzsákot kell venni), de cserébe nem kell vele foglalkozni, mosogatni a szűrőket, tartályt. Csak kikapod a zsákot, be a helyére az új ész kész.
2023. márc. 4. 15:55
 2/15 anonim ***** válasza:
52%
A porzsák nélküli. Csak kiöntöd a tartályt a kukába. Ha papír porzsákos, folyton venni kell hozzá a porzsákot, ami nem olcsó és mikor félig van, már nem szív úgy, ahogy kellene.
2023. márc. 4. 15:56
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
# 2: a porzsák nélkül sem fog úgy szívni, ha a szűrőket nem mosod rendszeresen.
2023. márc. 4. 16:13
 4/15 anonim ***** válasza:
72%

Nekem sok-sok éve porzsák nélküli van, sokkal jobb.

Egyszerűen ki lehet üríteni, csak az zavar ha pókot szívtam fel vele előtte, hogy az is ott van benne. A szűrőt nem szoktam mosni, belefogom egy zacskóba és kiütögetem belőle a port, vagy a kert végében széliránynak megfelelően ütögetem ki belőle, hogy ne rám fújja vissza a szél.

Amit ne vegyél az a vizes porszívó, ahol egy vizes tartályon keresztül szívja a koszt! A virágpor allergia miatt vettem, de azt tényleg borzalmas volt takarítani.

Ha nem akarsz túl sok pénzt költeni a porszívóra akkor vegyél egy ismert márkás, de nem drága porzsák nélkülit. Ha sokat akarsz rá költeni akkor vegyél porzsákosat, aztán lehet, hogy egyszerűbb tisztítani, de rendszeresen fogsz annyit költeni csak porzsákra, mint én 6 év alatt porszívó vásárlásra.

2023. márc. 4. 16:53
 5/15 anonim ***** válasza:
74%
Na de 6 év alatt bármelyik porzsáknélküli is tönkre fog menni, mert csak egy műanyag tartály és egy szűrő fogja a port, a zsákosban pedig a zsák, ami nem engedi ki.
2023. márc. 4. 17:07
 6/15 anonim ***** válasza:
67%

#5 6 éve van meg a porszívónk, bár már nem tökéletes még nem ment tönkre és csak annyiba került, mint amit fizettem érte a boltban. A porzsákos sem lett volna olcsóbb, viszont arra azóta 2 másik porszívó árát kellett volna költenem porzsákokban.

Ezért javasoltam, hogy válasszon egy nem drága porzsák nélkülit. Attól nem is várja el az ember hogy évtizedig jól működjön és ha nem vált be neki akkor viszonylag hamar le tudja cserélni egy porzsákosra.

Tényleg nem nehéz tisztítani. Kiveszem, kimegyek a kukához, kiszórom belőle a koszt, kitekerem a közepén a szűrőt, kiporolom, visszateszem és ennyi. Nem szoktam mosni mert felesleges. A korábbi porszívónál rendszeresen ki is mostam, de attól ment tönkre a szűrője.

2023. márc. 4. 17:14
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

#6: igazad van, ez is egy opció.

De nekem a zsákcsere sokkal higiénikusabb, egyszerűbb is.

2023. márc. 4. 17:21
 8/15 anonim ***** válasza:
72%

#7 Neked az a jó, ahogy sok más embernek is - ezért van annyi porzsákos a piacon. Engem viszont idegesítene minden alkalommal a zsákot is kidobni és a szemetet gyarapítani, mikor meg tudom oldani nélküle is. Ahogy biztos van olyan akinek meg nem gond a vizes porszívó ürítése amitől én mindig rosszul voltam, nekik meg biztos az a jó benne amiért én is megvettem, hogy a kimenő levegőben ne maradjon por.

Mivel sok ilyen ember is van, ezért van sok porzsák nélküli porszívó IS, nedves porszívó is a piacon.

Majd a kérdező mérlegeli neki melyik lenne a legjobb. :)

2023. márc. 4. 17:28
 9/15 anonim válasza:
72%
Egyszóval: Dyson
2023. márc. 4. 18:27
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk mindegyik van, a porzsák nélküli látszólag egyszerűbb, csak kiüríted a tartályt, de a valóságban a szűrőket rendszeresen takarítani kell. Családiházban lakunk, a garázsban szoktam üríteni és kompresszorral kifujatni a szűrőket. Lakásba nem ajánlom.
2023. márc. 4. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!