Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Kipróbált mosógépnél , ha nem...

Kipróbált mosógépnél , ha nem centirfugáz jól és visszaviszem az áruházba ahol vettem, visszaadják az árát vagy vizsgálják hetekig? 2 napja vettem üzletben.

Figyelt kérdés
Mire készüljek?
2023. szept. 9. 22:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hívd fel, de akár be is ballaghatsz és elmondod azt amit nekünk írtál ide.

Válaszul tájékoztatnak a lehetőségeidről.

2023. szept. 10. 05:24
 12/18 Szervizmérnök úr ***** válasza:
52%

Ha nem jó a ruhatöltet tömegeloszlása és a gép hiába próbálja tekergetni, nem is sikerül eloszlatni, egy idő után feladja és nem tud max. fordulatra felpörögni a centrifugálás. Nem engedi a lengésérzékelő alapján a processzor.

Ha megfelelő mennyiségű ruha van benne, amit jól be lehet pörgetni, káros rezonancia nélkül, akkor engedi.

Vagy üres tesztmosásnál például.

2023. szept. 10. 06:12
 13/18 anonim ***** válasza:
54%

Úgy van ahogy Mérnök Úr mondja. Az 15 éves alap Fagor gépem is tudja. Nem fogja lebontani saját magát meg a fürdőben a csepmét inkább nem centrifugázza ki rendesen a ruhát.

1 db farmernél simán tud kiegyensúlyozatlan lenni a cucc és nem tudja rendesen kicsapatni belőle a vizet. Próbálkozz vele. Itt a szép vasárnap, egész nap moshatsz vele mindenféle ruhákat. Teszteld!

2023. szept. 10. 08:30
 14/18 A kérdező kommentje:
2 napig probalgattam. Be kellett hozni a régi Hajdú centrifugat. Ennel érzékenyebb gépem volt elotte. Tudok mosni, pakolni. Max 600on centrizik. De szerintem annyin se
2023. szept. 10. 08:47
 15/18 anonim ***** válasza:
és ha esetleg átállítanád?
2023. szept. 10. 08:53
 16/18 A kérdező kommentje:
1200re van. Mit állítsak at
2023. szept. 10. 09:46
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Amikor centrizik tekerd lejjebb, várj néhány másodpercet, majd tekerd vissza 1200-ra!
2023. szept. 10. 10:38
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha üzletben vetted, nem interneten keresztül akkor nem tudod visszavinni, hétfőn hívd fel a márkaszervizt.
2023. szept. 10. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!