Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Egy wifis tv-n YouTube lehet...

Egy wifis tv-n YouTube lehet nézni?

Figyelt kérdés
És ezen kívül még interneten belül mit lehet rajta nézni? Pl online filmeket is lehet rajta nézni?
2023. szept. 6. 18:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Okos tv-n általában van Youtube, Netflix, Prime, Disney+ meg egyebek, böngésző is szokott lenni szóval lehet elvileg ilyen filmes oldalakat is nézni.
2023. szept. 6. 18:26
 2/8 lali51 ***** válasza:
83%
Egy ideig igen.Pár év mulva kiírja frissítsd a böngészőt,de nincs rá YouTube app elavult de nincs új rá.
2023. szept. 6. 19:00
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

Igen egy ideig, de utána jön a frissítés. És általában a gyári rendszerek nem is olyan jók...

De lehet hozzá venni jó kis tv okosítókat, mind két oldalon vannak ilyenek android és apple is.És nem is olyan drágák.

(szerintem az apple jobb: apple tv)

2023. szept. 6. 19:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
2011 vagy 2012 előtti gyártmányú tv-ken maga a Youtube szüntette meg az alkalmazását. Az ennél újabbakon még lehet.
2023. szept. 6. 19:58
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Én még nem okosat vettem, és külön vettem hozzá egy android boxot, ami úgy viselkadik akár egy mobil vagy tablet, a tv csak megjelenít. És így nézni tudok nagyon sok mindent, meg netezni akár egy számítógépen, stb.
2023. szept. 6. 20:07
 6/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Ügyfelek is szoktak panaszkodni, nem jó a Youtube akármi. Ezen mit javítasz? Elromlik a tápegység, megjavítjuk, kész.

De ilyenekkel mit lehet kezdeni?

Szoftverfrissítés amíg van, azután nincs.

2023. szept. 6. 20:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy kb. 4 éves Panasonic tévém van, és még gond nélkül megy a YouTube. Nem hiszem, hogy tévévásárlásnál ez lenne az elsődleges szempont. Majd ha nem lesz támogatott, na bumm, vesz az ember új tévét, vagy valamilyen boxot (nem mintha azon garantált lenne évekig). Mellesleg ha konkrét fizetős streaming-szolgáltató érdekel, érdemes utánanézni az oldalukon, milyen eszközöket támogatnak, mert tapasztalataim szerint csak a Netflix, és esetleg a Prime Video általános a YouTube mellett. A többihez általában Androidos bármilyen, LG, vagy Samsung tv kell.
2023. szept. 7. 07:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha van rajta YouTube kliens
2023. szept. 7. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!