Ma vettem egy LG Smart TV-t és ugye wifis hozza is tudtam csatlakoztatni csak egy gond van hogy nem talalom a böngészőt sehol sem, de a youtube megvan es mukodik is. Hogyan talalom meg a bongeszot?
Ott van az alsó sorban: Internet!
A negyedik perctől...
Nem minden smart TV tud böngészni még ha wi-fi van is rajta.
A mienk olyan, de ahogy fentebb írták nagyon gyatra, pedig jó TV-nk van, azonban manapság nagyon nagy teljesítmény igényes weboldalak vannak és TV az nem számítógép. Nem érdemes erőltetni.
"..A Smart TV vel lehet böngészni.."
Már fentebb írtam egyszer, NEM minden smart TV alkalmas a böngészésre! Általában adatlapokon azt külön feltüntetik ha lehet.
Ennek amúgy legtöbbször hardver okai vannak, hiszen a böngészés nem csak processzor teljesítményt kíván hanem pl RAM-ot is.
Ha utólag lehet rátenni akkor app boltban lehet letölteni, ha nem, akkor a TV nem képes rá. De ahogy írtuk ez egyiknek se erőssége, szóval ne sajnáld. Az enyém egy középkategóriás Samsung, de inkább bosszantó a netezés vele, mint élvezetes.
LG webos 2.0 tévével borzasztó idegesítő a böngészés. Jobb lett volna ha nem is lenne benne.
Ajánlok egy Windows10-es mini PC-t 4GB rammal, hdmi videoval, blutyi billengyűzet/touchpad kombinációval. Már olyanok is vannak hogy az egész PC egy HDMI sztikk formátumú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!