Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Létezik ilyen e-book olvasó?...

Létezik ilyen e-book olvasó? Színes kijelzős, wifis, böngészővel.

Figyelt kérdés
Keresgéltem a neten, de ilyen paraméterekkel nem találtam semmit. Tényleg nem létezik ilyen e-book olvasó? Színes kijelzőset szeretnék wifivel, de úgy hallottam, hogy attól még, hogy wifis nem feltétlenül lehet vele netezni, ilyenekre gondolok, mint youtube, facebook, stb. Szóval azt olvastam, hogy csak akkor képes ilyenekre ha böngésző is van hozzá. őszinte leszek, nem értek hozzá, szóval lehet hülyeségeket írok, de akkor kérlek javítsatok ki. Köszi előre is.

2013. márc. 22. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Vegyél tabot. Az rendelkezik ezekkel a paraméterekkel.

Az ebook olvasók direkt olvasásra lettek kitalálva, ennek megfelelő kijelzőt kaptak, hogy egy rendes könyv érzetét keltse és me fogyasszon sok energiát.

2013. márc. 22. 17:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Így van, ahogy előttem írta a kedves hozzádszóló.

Vegyél tabletet, azon megy minden...na jó, pénz kérdése.

Egyébként nem írsz hülyeséget.Mindenki elkezdte valamikor.Most rajtad a sor.

2013. márc. 23. 06:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Az igazi ebook olvasók eink kijelzősek, ezért olyan mint a papir (eink - [link] ) fekete-fehér (könyvolvasásra ez kell, habár már van terv színesre is), videót nem játszik le, a beépített böngésző csak egy szükségmegoldásnak jó, ez egy céleszköz olvasásra. Elönye a szemkímélő kijelző és a hosszú üzemidő. Ha elsösorban olvasásra szeretnéd használni akkor arra a legjobb.

Ha egy sokoldalú, a felsorolt igényednek megfelelő eszköz kell akkor egy tabletet vegyél. [link]

Youtube , Facebook, böngésző van rajta, szinte minden mint egy számítógépen.

Minden tabletre lehet ebook olvasó programot telepíteni, pl android esetén :

[link]

[link]

[link]

2013. márc. 23. 10:12
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszokat
2013. márc. 24. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!