Néhány információ erről az E-Book olvasóról?
Prestigio PER3274
Egy ilyen készüléket szeretnék venni.
Valaki olyan,akinek van ilyen gépe,néhány dolgot mondana róla?
Magáról az olvasás hatékonyságáról,filmnézésnél a minőségről,illetve zenéknél ismét a minőségről szeretnék tudni :)
Ez tft kijelzős :( , olvasásra az eink sokkal jobb.
Egy üzletben (pl. MM) nézz meg egy eink kijelzős olvasót, igaz az eink videónézésre nem alkalmas.
Nekem van ilyenem.
Nem mondanám hatékonynak semmilyen szempontból. A képe videónézésre nem alkalmas sajnos (lassú, és sok kodeknél csúszik a hang), olvasásnál túl nagy a fénye, fárasztja a szemet. Az akksi kb 6 órát bír olvasásnál minimum fényerőn (ami nem sok). Hangminősége katasztrofális (rendes fülessel). Amikor megvettem, néztem akkorát, hogy le tudja játszani a FLAC-ot is, örültem rendesen. Aztán meghallgattam. A FLAC rosszabbul szól, mint a 64 kbites mp3 egy sokol rádión.
Ez a cucc kedvcsinálónak jó, innen kétfelé lehet ágazni: vagy veszel egy tabletet, vagy pedig egy einkes ekönyv olvasót, az igényeidtől függően.
Az előző vagyok: Ja igen, a könyvek. Érdemes epub, esteleg mobi formátumot használni. Pdf-fel egyáltalán nem tud semmit kezdeni (betölti, de össze-vissza tördeli). Hosszú könyvet nem érdemes betölteni, kb 1200-1500 oldal felett 8-10 mp a lapozás (tördelt oldalra értem, az 1500 oldal átlagos betűtípussal kb 3-400 oldalas normál könyvnek felel meg). Pdf-nél 100 oldal felett még ennél is jobban belassul.
Viszont hogy valami jót is mondjak: olcsó legalább. De az árát nem mondanám hogy megéri, bármelyik 20k-s kínai tablet többet tud, jobb minőségben (olvasni kifejezetten jók véleményem szerint).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!