Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mosogep idozitoje nem tartja...

Mosogep idozitoje nem tartja be sosem amit az elejen kiir, miert?

Figyelt kérdés

Többször elöfordul hogy berakok egy mosast (most pl csak Expres - de lehet hosszu 60 fokos is..) a mosogep kiirja inditaskorhogy pl 38 perc es a vegen 55 percig mos, centrifugaz...

Nem a ruha mennyisegtol függ szerintem mert pl most 30 perc helyett 45 perce megy es keves a ruha benne..

2023. aug. 18. 11:24
1 2
 11/20 Szervizmérnök úr ***** válasza:
43%

Legközelebb próbáld rendesen feltölteni, hogy centrifugálásnál ne rázkódjon, mert akkor visszalassít, tekerget, szivattyúzgat mindaddig, míg sikerül felpörgetni, káros rezonancia nélkül.

Ha viszont olyan a tömegeloszlás, hogy már elsőre sikerül felpörgetni, hamar be is fejezi.

Vagy állíts be eleve kisebb fordulatot, hátha úgy hamarabb végez.

2023. aug. 18. 14:45
 12/20 anonim ***** válasza:
11) feltölteni?Magától szívja a vizet,tehát meghatározza a vízmennyiséget.Láttál már mosógépet ami 40 évnél fiatalabb?
2023. aug. 18. 15:58
 13/20 Szervizmérnök úr ***** válasza:

12. Szövegértelmezés...

Nyilván a ruhatöltet okozta vibrációról van szó, ha képes lennél kontextust értelmezni.

Mai gépekben van egy rezgésérzékelő. Amikor centrifugára kapcsol és túlzott rázkódás jelentkezik, a processzor leveszi fordulatot és így tovább, de ezt már elmagyaráztam.

Nekem az a gyanúm, te nem is láttál még ilyen gépet.

2023. aug. 18. 16:36
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem 40 fokon 3 órás program van amit ki ír de én nem állok ott mellette .
2023. aug. 18. 16:56
 15/20 anonim ***** válasza:
68%

Nálam maximum 10 perc "késés" fordult elő 120 perces programnál.

Vagyis a mosógépem jobban teljesít, mint a MÁV

2023. aug. 18. 17:21
 16/20 anonim ***** válasza:
Te vagy a mosógép. Bekapcsolnak. Kiválasztanak egy üzemmódot. Ennyi információ alapján mit fogsz kiírni, mennyi ideig fog tartani neked elmosni? Ki kell írnod valamit, mert mérges lesz a felhasználó és leselejtez!
2023. aug. 19. 18:31
 17/20 anonim ***** válasza:

13) és ennek mi köze ahhoz az időhöz amit kiír a mosógép már a mosás kezdetekor?semmi.

14) az még előmosással együtt is baromi sok idő.

2023. aug. 19. 23:24
 18/20 Szervizmérnök úr ***** válasza:

17

"és ennek mi köze ahhoz az időhöz amit kiír a mosógép már a mosás kezdetekor?semmi."

Pont annyi köze van, hogy emiatt nő a programidő, amiről a kérdés szól.

"az még előmosással együtt is baromi sok idő."

Érdekes, te jöttél itt a "40 éves gép" beköpéssel, de ilyet se láttál még, ezek szerint. A mai gépek kevés vízzel igyekeznek dolgozni, amit sok áztatással, tekergetéssel kompenzál.

2023. aug. 20. 09:21
 19/20 anonim ***** válasza:
18) ez egy újabb baromság.most vettem LG gépet úgyhogy hiába próbálsz okoskodni.
2023. aug. 20. 14:18
 20/20 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Ügyesen próbálod elfedni a 12. beírás butaságát (mint macska a székletét, amit szék nélkül művelt), meg úgy komplett hülyeségeket firkálsz, hagyjuk...
2023. aug. 20. 15:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!