Mosogep idozitoje nem tartja be sosem amit az elejen kiir,
miert?
Figyelt kérdés
Többször elöfordul hogy berakok egy mosast (most pl csak Expres - de lehet hosszu 60 fokos is..) a mosogep kiirja inditaskorhogy pl 38 perc es a vegen 55 percig mos, centrifugaz...
Nem a ruha mennyisegtol függ szerintem mert pl most 30 perc helyett 45 perce megy es keves a ruha benne..
Talán lassabban melegíti fel a vizet, vagy rosszul becsüli meg a ruha súlyát.
2023. aug. 18. 11:31
2/20 anonim válasza:
Az csak egy becsült adat. Én is sokkszor láttam, hogy újraszámolja menetközben, még öblítésnél is.
2023. aug. 18. 11:36
3/20 anonim válasza:
Az enyém is folyamatosan újraszámolja.
2023. aug. 18. 11:46
4/20 anonim válasza:
#2 jó de ez nem normális.az én mosógépem igaz hogy újszerű még,de sosem számolja újra.nagyobb van hogy nagyobb ruhamennyiségnél semmit nem ír ki illetve kalkulál fér percig miközben forgatja a dobot és engedi bele a vizet,de amit kiír a kijelzőre azt tartani szokta.
2023. aug. 18. 11:47
5/20 A kérdező kommentje:
az tok jo ha tartja nalad 4es.
Azert is kerdeztem mert most pl szuperul felidegesitett hogy 30 perccel tovabb mos es mennem kellett volna mar egy idopontra
2023. aug. 18. 11:49
6/20 anonim válasza:
#4 Lehet, hogy ettől még csinálja, csak éppen nem láttad, vagy nem olyan látványos mint nekem a 6. érzékes Whirlpool , hogy eltünik a kis kijelzőn a szám, és csak a csikok pörögnek. Én is véletlenül vettem észre,de nagyon nem érdekell, mert nem állok ott mellette, meg nem stopperelem, hogy az az 1 óra tényleg annyi volt-e
2023. aug. 18. 11:56
7/20 anonim válasza:
Valószínűleg kuplungos lesz, beszélj egy szervizzel.
2023. aug. 18. 11:58
8/20 anonim válasza:
Nekem sem tartja és kihívtam a szerelöt aki kb nevetett, hogy nincs baja az csak tàjékoztatò adat nem stopperrel mérve annyi.
2023. aug. 18. 12:05
9/20 anonim válasza:
Fuzzy logika: a mosógépben van egy csomó szenzor - súlymérés, hőfok, szennyezettség, mosószer-/öblítő-mennyiség, stb... - ez alapján "becsüli meg" a mosási időtartamot.
Valószínűleg a mosás közben ezt az időtartamot - a szenzorok újbóli méréséből következtethető, a mosás sikerességétől/sikertelenségétől függően - "újrabecsüli".
2023. aug. 18. 12:11
10/20 anonim válasza:
"szuperul felidegesitett hogy 30 perccel tovabb mos es mennem kellett volna mar egy idopontra"
S ezért még ráadásul mennyivel drágábban is vetted, mint egy egyszerű mosógépet! 🤣
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!