Kettő az egyben mosó-és szárítógép vagy külön külön mosógép és szárítógép?
Hely kérdése. Ha elfér 2 gép, akkor külön.
Ha minden cm számít, akkor egyben. Vannak nagyon jó kombináltak már.
Kettőt külön.
Minél több mindent tud egy gép, annál nagyobb a meghibásodás esélye. A mai kacatoknál ez hatványozottabban igaz.
Sőt, mivel a szárítógépet máshogy és gyakrabban illik tisztítani, mint ahányszor egy mosógépet szoktak tisztítani (karbantartani), ezért sem mindegy, hogy egybe, vagy külön gépeket veszel.
+1: ha sokat kell mosni, akkor mindig jó, ha szárítás közben el tudod indítani a következő adag ruhát. Így jól lehet játszani az idővel.
Lehet egymás tetejére tenni őket, akkor ugyanaz a helyigény!
Bagatel meghibásodása volt a 4 éves samsung szárítónknak, mondhatnám hogy típus/gyári hiba, szerencsére meg tudtam csinálni.
(A motorja elmozdult, a műanyag házban, a ventilátor magszorult.)
Rá ment fél napom, mire szétszedtem, megjavítottam.
Újabb fél nap mire összelegóztam.
Ezt egy szaki minimum a főalkatrész cser~jével oldotta volna meg, ami kb 50-60ezer, ergo totálkár.
Inkább egy új.
Szóval feljebb írták, hogy csakis külön! Ha egyik megdöglik, a másik még üzemképes.
No meg az is, hogy nem úgy működik a dolog, hogy retkesen beteszed a ruhát, szárazon illatosan meg kiveszed. Megy a matek a kilókkal, anyagfajtákkal stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!