Megéri olyan mosógépet venni ami egyben szárítani is tud?
A kérdést muszáj kiírnom mégegyszer mert mobilon gépeltem jól összekutyultam a szöveget:
"Van, aki ajánlja, és van, aki azt mondja, hogy mivel nem képesek a ruhákat tökeletesen megszárítani (vagy éppen foltot tisztítani), ezért érdemesebb a mosó-és szárítógépeket külön-külön megvásárolni. Van valakinek tapasztalata a mosó-szárító gépek terén?"
Nekem nincs, mert ami valóban jó az annyira irreálisan drága, hogy nekem nem éri meg. Telik rá, de 5-600eFt plusz az áram díja, plusz az utólagos vasalás díja és ideje, van aminek speciális kivezetést kell építeni a levegő és pára ki-be szívásához.. Ez lustáknak és sok gyerekeseknek való, mint a mosogatógép, vagy akinek fontos, hogy majdnem teljesen csíramentes legyen (pl. allergia miatt).
Nem lehet benne akármit szárítani, nem is teljesen szárítja meg, ha egyszerűbb modell és a nedvességet a fürdőben fújja ki, akkor penészesedik minden és szagolhatod azt az erős párát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!