Mosógép, ami szárítógép is egyben? Megéri? Milyen márkát, típust érdemes venni?
Elsősorban a szárítógép a lényeg. A lakás nagyon kicsi, mindenhol vizes ruha lóg, ha mosol, alig szárad és a levegő is rossz tőle. Többen mondták, hogy a szárítógép megoldaná a problémát.
A helyhiány miatt gondoltam, hogy jó lenne a 2:1.
(A mosógépet is megéri lecserélnem, elég régi már.)
Mennyire megbízhatóak?
Jobb lenne külön mosó és szárítógép?
Milyen márkát érdemes venni? Esetleg típus?
Sajnos egyáltalán nem értek hozzá, a boltban meg ugye minden eladó… nem szeretnék gagyit venni…
Nincsenek extra igényeim, működjön 😀 ne a legdrágább legyen, végezze jól a dolgát. Ha nem a leghangosabb az előny, de ez a legkevesebb…
Külön hatékonyabb, de helyhiány miatt én 2in1 gépet vettem. Sehogy nem volt megoldható, hogy 2 külön gépet helyezzek el a lakásban.
Egy Beko gépre esett a választás, nem bántam meg. Jól működik, nem mentek tönkre a ruhák, teszi a dolgát. Hamarosan szülök, a babaruhák mosásánál nagy segítség volt.
Nekünk AEG 9000 ökokombi hőszivattyús mosó-szárító van. Szabadonálló, így nem volt gond, hogy magasabb a szabványnál. Bár nekünk bőven van teregetőkapacitásunk (fregoli a kád felett, meleg tetőtéri szobák sok kinyitható szárítóval), kisbaba érkezéséhez vettük. Végül nem mosipelenkáztunk, ahogy terveztem, mégis nagyon nagy szolgálatot tett a gép azzal, hogy pár óra alatt mosva-szárítva van bármi. Így sokkal kevesebb ruha is elég volt, eleinte nem is értettem, miért árulnak a boltok 3+ db-os csomagokat, mert “minek annyi”… :)
Viszont… a tervezése katasztrofális, ilyet semmiképpen ne vegyetek! Annyi hiba van benne, hajmeresztő. Kezdve azon, hogy a visszaszámlálás (óra) egyáltalán nem működik. Gyakorlatilag tervezhetetlen vele a mosás, mert órákat téved és ugrál a hátralévő idő tekintetében. Pl. simán mutatja 20 percig ugyanazt a hátralévő időt vagy kikapcsol úgy, hogy az előző percben még 45 perc volt hátra. Sokszor nem érzékenyek az érintőgombok, nem reagálnak. Nincsenek rajta kompakt, igazán rövid programok, a mosógép dizájnja pedig piszokgyűjtő, sok helyen meg se lehet tisztítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!