Akinek van mosó- és szárítógépe egyben, meg van vele elégedve? Milyen márkájú?
Nekünk 6 éve van egy Indesit. Kb 150e volt anno. A szárítót nem használjuk. Talán 5x volt használva és abból 2x mindig osszement benne valami.
De ismerős az mindent szárítozik és semmi hátránya nincs.
Meg vagyok elégedve mert a ruha tiszta mosas után.
Tavaly év végén vásároltam a családbak egy LG-t, elégedettek vagyunk vele. Nagy előny hogy téli időszakban amikor nem tudsz kiteregetni, nincs tele szárító a lakásban száradó ruhákkal, így nem nő a páratartalom. A beépítési helyén van egy kis párakibocsájtás, mivel az a fürdőszoba így ez nem probléma. egyébként a mosott ruhában található nedveség nagyrészét a hideg csapvízzel lekondenzáltatja. Nagyon halk, van benne rövid program, gőzmosás.
Az 59 perces program például ideális az autótörlő kendőim kimosásához, utána ráküldök egy szárítást és illatosan puhán szedem ki a gépből.
Wifin értesítést küld a telóra a program befejeztével, de közben is rá tudsz nézni hol jár éppen , mos öblít, centrizik vagy szárít, mennyi idő van még hátra, de indítani programot választani is tudsz telcsiről is.
Csak ajánlani tudom, mi szeretjük!
3 éve van LG,
Heti 3-szor mosok vele. gyors mosás 40 fokon + öblítéssel és 1 óra szárítás után úgy veszem ki a ruhákat hogy 2-3 óra fogason szárítás után nem kell vasalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!