Milyen mosó- és szárítógépet vegyek?
Sziasztok! Régen egy Beko mosógépem volt, és kb. 2 éve beruháztam egy új Beko-ra amivel sajnos nem jártam jól, az új termékeik katasztrofálisak.
Már volt szerelőben, mivel elrozsdásodott az alja, meg is javították, és most jelenleg néha-néha folyik. Többet sem veszek Bekot.
Rég szeretnék beruházni egy mosógépre és szárítógépre, de nekem megvenni külön a kettőt túlságosan is drága lenne, ezért a kombinált verziókat nézegetem.
Nem használnám mindig, nagyrész csak ősz-tél-tavasz környékén, nyáron terigetnék.
Aki esetleg azt akarja írni hogy vegyek inkább simán mosógépet, inkább ne írjon semmit, köszönöm.
Szerintetek a kombinált verziók megérik, esetleg vannak olyanok amik jók maximum 200k-ig? Én ezt nézegettem:
Magyarban nem elérhető, de Szlovákiában igen (nem magyarban lakom).
Az LG-ról nincs tapasztalatom. Korábban Samsngra esküdtem, de végülis Bosch mosógépet vettem.
Írod, hogy inkább "ne írjak semmit". Azért mégis.
Bedöglött a szárítóm. Semmi gond, a mosógépen kicsit magasabbra állítottam a centrifugát.
Nekem AEG kombinált gépem van 10 kg mosás 6 kg szárítás, négy vagy öt éve vettem, 100%-ig elégedett vagyok vele. Én akkor se vennék külön gépet ha 1000 négyzetméteres palotában laknék, mivel nem szeretek az átpakolászással szarakodni. Az, hogy kisebb a helyigénye mint 2 külön gépnek, csak hab a tortán.
Ez viszont nem 200 alatt volt, hanem 300 felett. Hőszivattyús elvű, mint a sima szárítógépek. 200 alatt szerintem csak elektromosan szárító van, ami többet fogyaszt és lassabban (ill. állítólag csúnyábban) szárít.
#4 a nagy trükk, hogy eleve csak annyit mosol amennyit szárítani tud. Nem 10 kilóval toszod tele amiből menet közben kiveszel 4-et, hanem eleve 6-tal kezded...
Így a ruhák se állnak össze mosás közben egy merev, mindent kitöltő gombóccá.
Üdvözlettel,
Albert Einstein
Szia
Én a whirlpool kombi gépét javasolnám ár-érték arányban nekem ilyen van [link]
Viszont semmi esetre se tömd meg 3/4 ig pakold csak, szépen mos és jól szárít,amint lejárt a program rögtön ki kell szedni a ruhákat én a szék karfájára szoktam és nem gyűrődik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!