Fagyasztó láda nem fagyaszt de viszont hűt. Miért romlik benne akkor az étel?
"Persze fagyasztani nem fagyaszt de a hideget adja."
Fizikailag hideget nem lehet adni, hőt lehet elvonni, ami energiaelvonás gyakorlatilag.
Kérdésed fizikai szemlélettel tekintve abszurd.
Hőmérsékletekről, hőfokról kellene beszélned.
A hőmérsékletet hőmérővel mérik.
Mindamellett a fagyasztók nem valók 0 °C feletti üzemre, mert páralecsapódás, vizesedés képződik benne, amitől beposhad penészedik.
Kipróbáltam, általam kombinált termosztát segítségével.
De ha jól értem, te valami használt, hibás lomot vettél, csak nem írod.
Egy átlagos hűtőben 3-4 foknak kell lennie. Fagyasztás esetén -18 foknak. Általában azért nem hűt megfelelően, mert kiszökött a hűtőközeg, és csak annyira tudja hűteni, amennyire a benne levő ventillátor képes. Ez kb 15 fok.
Mivel most vetted, így van hozzá garancia, szerintem küldd vissza, hogy hibás.
De amúgy nem értem. Vettél egy fagyasztóládát, de nem fagyasztási célra. Akkor miért nem egy hűtőszekrényt vettél?
tegyél már bele egy hőmérőt és nézd meg mennyire hideg!
A lehető legmagasabb pontra tedd!!
Kedves kérdező!
Semmi sem indokolja a modortalan beszólásodat! Nem bántott senki.
Sokéves tapasztalatom alapján kérdeztem tőled, hogy biztos, hogy fagyasztó az a fagyasztó? Lehet kapni hűtőtáskát, amiben van ventillátor, ami hűt is. Én ilyent szoktam használni pl. amikor takarítom a hűtőt vagy utazom.
Példa: [link]
Az ilyenek nem tudnak fagyasztani, csak hűvösen tartani.
A fagyasztók ilyenek: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!