Mikrohullámú sütő használata, fagyasztott ételekhez?
Függ a mennyiségtől is, de a jövőben nem kérdezhetsz meg itt minden ételt. Légy önálló!
Egyszerűen elkezded melegíteni, mondjuk állítsd be 10 percre, max. teljesítményen.
Közben figyeled, néha megszakíthatod és végül rájössz, hogy meddig kell.
Amúgy sem árt közben átkeverni, kiegyenlíteni, mert a külső része jobban melegszik.
Csökkentett teljesítményt akkor kell alkalmazni, ha fennáll az étel túlhevülésének, megégésének veszélye, főleg az említett külső részeken.
Függ a leves mennyiségétől és attól hogy milyen edényben van emellett a teljesítmény leadás függ a magnetron állapotától.
Így a kérdésedre a válasz megmondhatatlan
Nagyjából felejtsd el.
ELőző nap kiveszed a mélyhűtőből, átrakod a simába, másnep lehet melegíteni.
A fagyasztott cuccot ha mikróban melegíted akkor nagyon lassan, nagyon sokáig kell kiolvasztani, különben legbelül felforr, kívül meg jég marad. Meg kell várni míg magától átolvad. Fagyasztott halat pl. semmiképp se olvassz ki, az tényleg szarrá fog menni mikróban.
#4
A mirelit Bolognai Lasagne is egy jégtömb gyakorlatilag, azt is rendesen fel lehet olvasztani kb. 10 perc alatt.
Nem árt éppen közben megszakítani párszor, vagy lehet élni a csökkentett teljesítmény lehetőségével, ami arra van, hogy tovább dolgozik rajta, de nem égeti meg.
De ezeket már írtam egyszer.
Működik, ennyi.
CSökkentett teljesítménynél kikapcsol a mikró és az étel magát olvasztja ki. Aztán megint visszakapcsol egy kicsit, majd megint ki. Direkt ezért van a dedikált kiolvasztás.
De a halat tényleg el kell felejteni, megpárolódik még így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!