Kis méretű fagyasztott hekktörzsek vannak itthon, de nem jó a sütő, hogy készíthetném el?
Figyelt kérdés
2017. nov. 19. 09:56
1/6 anonim válasza:
Lisztbe szórsz egy kis pirospaprikát, beleforgatod a halat, olajba kisütöd. Még finomabb lesz, ha előtte a hekket fokhagymás sós tejbe áztatod pár órát. Jó étvágyat! :)
2/6 anonim válasza:
Mi is így szoktuk csinálni serpenyőben, szerintem jobb, mint sütőben sütve.
3/6 anonim válasza:
Serpenyőbe szoktam én is, kukoricalisztbe rakok pirospaprikát, jól beleforgatom a hekket és bő forró olajba kisütöm.
4/6 anonim válasza:
Én is mindig magasfalú serpenyőben sütöm, a kukoricaliszt szerintem is nagyon finom, de sűrű palacsintatésztába forgatva is isteni.
A lényeg, hogy magasan álljon az olaj, hogy a hal kényelmesen elférjen benne, és könnyen meg lehessen fordítani.
Szedd papírtörlőre, ami felszívja a felesleges olajat.
5/6 anonim válasza:
Ahogy a többiek írták, de ne felejtsd el besózni!:)
6/6 anonim válasza:
Gondolom (én ), hogy azért a sózás, mint fűszerezés, alap mindenkinél :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!