Mosógépnek annyi?

Figyelt kérdés

A mindenhez is értő férjem nem szedte ki a rögzítő csavarokat a mosógép hátuljából beüzemeléskor. Mondanom sem kell jó, hogy nem szakadt le az emelet centrifugálásnál.

Akkor ez most kuka? Vagy van esélj rá, hogy nem ment tönkre? Nem merem újra bekapcsolni

2023. júl. 4. 18:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

Elöször is ezek szerint te sem értesz többet hozzá, mint a férjed, semmivel sem hibásabb, mint te!

Másodszor szedd ki a rögzítöcsavarokat és indíts el egy rövid programot, akkor kiderül, hogy müködik vagy sem

2023. júl. 4. 19:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szedjétek ki a csavarokat és indítsd be újra. Ha nem ment tönkre, mi baja lehet, ha rendeltetésszerűen használod?
2023. júl. 4. 19:02
 3/14 A kérdező kommentje:

Igen én sem értek hozzá ezért olvastam el a használati utasitást amiből rájöttem mi a baj. Mondjuk az nem dísznek van.

A beüzemelésnél pedig nem voltam ott.

2023. júl. 4. 19:07
 4/14 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem a férjedet megzavarta a helyesírásod.

Vegyétek ki a csavarokat és használjátok tovább.

2023. júl. 4. 19:19
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Hogy tudsz így beszélni a férjedről?
2023. júl. 4. 19:54
 6/14 A kérdező kommentje:

Húú téged itt valami nagyon triggerel 😂.Gondolom nem az elb@szott mosógépem akaszt ki, inkább valami sérelem, nő általi elnyomás (barátnő/feleség/anya). Sajnálom, de ez itt a háztartási gépek kategória, nem ide valóak a lelki problémák 😂

Második válaszolónak viszont köszönöm az érzelemmentes korrekt válaszát, így is le lehet írni ugyanazt. Köszi

2023. júl. 4. 19:58
 7/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó semmi rosszat nem mondtam a férjemről. Igen dühös voltam, mert szinte minden pénzünk ráment a lakásvásárlásra, bútorokra, gépekre. Ez pont nem hiányzott. Nem az a baj, hogy nem ért hozzá, én sem értek. Inkább az, hogy elő sem vette a használati utasítást amiben az első leírás a csavarok eltávolítása.

De mindenki nyugodjon meg, mi is megnyugodtunk és ki fogjuk próbálni.

2023. júl. 4. 20:04
 8/14 anonim ***** válasza:
31%

Némi pszichés problémád neked is lehet 😃 szegény papucs férjed még a mosógépedet sem tudta megcsinálni.

Na de még szerencse, hogy ilyen tökös felesége van!

2023. júl. 4. 20:05
 9/14 A kérdező kommentje:

Elképesztő mennyi lelkisérült gyenge férfi van a világon 🤣

A papucs az te vagy, neten éled ki idegeneken azt amit az asszony vagy anyuci nem enged ahelyett, hogy otthon tökösködnél.

A probléma megoldódott, részemről a téma lezárva, segíteni sajnos nem tudok rajtad 🤗

2023. júl. 4. 21:45
 10/14 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Lehet, hogy a főcímben tett megjegyzés még nem is lenne olyan vészes, vagy határeset.

De utána rendesen bemutatkoztál kérdező, gratulálok a nőies agresszivitáshoz...

Talán kicsit magas a tesztoszteronszint, nem vészes, velem is előfordul.

De én szőrös is vagyok, talán te is...

2023. júl. 5. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!