Mi lehet a baja az LG mosógépnek?
Figyelt kérdés
Új albérletbe költöztem, és ma szerettem volna mosni, azonban előtte elindítottam egy tisztító mosást, kapszulával. Hibakódot írt ki (OE), ami azt jelentette, hogy el van tömődve a szivattyú szűrője. Mondanom sem kell mennyi szenvedés árán, a fürdőt eláztatva sikerült ezt megoldani, csomó homok és kisebb kövek voltak benne…Utána ha 8x át nem öblítettem a gépet akkor egyszer sem, de a kifolyó vízből a kádba még mindig ment a homok, a dobból sem akart eltűnni. Mikor ezt meguntam meg már egyre kevesebb volt a homok, öntöttem a dobba ecetet, és elindítottam megint egy hosszabb 95 fokos tisztító programot, de újra a hibakódot írja ki. Mi lehet a baja, eddig miért jött ki a víz, most pedig megint miért nem?2023. jún. 25. 17:27
1/3 A kérdező kommentje:
Így lett átadva a gép, én nem használtam soha.
2023. jún. 25. 18:28
2/3 Szervizmérnök úr válasza:
Valószínűleg valami durván homokos / malteros munkásruhát mostak benne, végül még a szivattyú is feladhatta.
Nem ugyanaz, mint a szokásos vízkőlerakódás és az ecet sem oldja, ha tényleg az volt.
Jelezni kell a főbérlőnek, hátha nála összeáll a kép, hogy ki is volt az előző bérlő.
3/3 anonim válasza:
A lehetséges problémák:
Nem megfelelően működik a szivattyú vagy egyáltalán nem megy
A lefolyócsőben dugulás van
A kezelőpanel rossz (erre nagyon kicsi az esély, nem hinném, hogy az lenne a problémája)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!