Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért villog az upc connext...

Miért villog az upc connext boxon a három jelzés és miért nincsen internetem valakinek bármi ötlete?

Figyelt kérdés
Esetleg másnak is villog?

#internet #UPC Connect Box #Zölden villogó jelek
2023. ápr. 19. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

Húzd ki és 2 perc múlva dugd vissza

Ha nem oldotta meg a problémát, akkot hívd fel az ügyfélszolgálatot.

A számla be van fizetve?

2023. ápr. 19. 16:05
 2/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
35%

Nem kell 2 percet várni, legfeljebb amikor új IP-címet akar valaki kapni, de akkor többet is lehet várni.

Kihúzod, szinte azonnal elfogy a tápfeszültség a pufferekből is, mehet vissza.

De a jelenség arra utal, hogy nincs bemenőjel.

2023. ápr. 19. 16:13
 3/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
61%

Privátra válaszolva, ha nem tudod ellenőrizni a bejövő kábelt (sérülés, csatlakozó, kutya megrágta stb.), ilyenkor az emberek felhívják az ügyfélszolgálatot, ahonnan mellesleg a boxra is rá tudnak nézni, ha van csatlakozás.

Ilyen problémákat a legtöbb nyugdíjas lazán megoldja, sőt még akkor is az szolgáltatót szokták nyaggatni, amikor egyértelmű TV-hiba van, csak nem tudnak különbséget tenni.

Telefonálnak és így kezdődik a megoldás.

2023. ápr. 19. 17:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"Igen bevan fizetve és próbáltam már ujraindítani a routert"

Akkor ahogy mondtam, ügyfélszolgálat.

A 2 percet azért írtam, mert sokan kirántják és dugják is vissza és nem biztos, hogy kisül mindent poffer. 1-2 perc kihúzás már teljesen biztosan neverhető áramtalanításnak.

2023. ápr. 19. 17:48
 5/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:

De ezek nem 10 ezer mikrós pufferek, miután kapcsolófrekvenciát kell szűrni, relatív kis kapacitásokkal, amit relatív nagy áram terhel.

1-2 perc életszerűtlen ebben a kontextusban.

Még azonnali visszadugás is életszerűbb, ahogy én is szoktam néha.

Vagy legyen 1-2 másodperc, ha valaki nem látja át mélyebben az elektronikát és azt hiszi, hogy ez nagyon kell.

2023. ápr. 19. 20:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kolléga! Ez az akadékoskodás ködszurkálás. Bár tőled már megszoktam és tudom hogy csak jót akarsz.

Nekem sokféle eszközöm van és még sokkal többel találkozom munkám során. Van amelyiknél 10-12 másodperc után hunynak ki a LED-ek. Pont az ilyen eszközök miatt szoktem az 1-2 percet mondani, mert így biztosan kiszűrhető az hogy a júzer újraindítja, közben meg mégsem indul újra az eszköz. Főleg pontos típus ismeretének hiánya és pláne távgyógyítás esetén én inkább a biztosra megyek. Ha egy hibalehetőség bent marad, csak a saját dolgom nehezítem meg.

2023. ápr. 19. 20:30
 7/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Láthatóan nem találkoztál ilyen eszközzel, mint a kérdésben szereplő UPC Connect Box, ezt ___konkrétan__ kihúzom és bedugom, kész.

Meg a legtöbb ilyen házi eszköz, amikkel én találkoztam.

Te meg valami mással találkozol, szerintem.

2023. ápr. 19. 21:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!