Miért villog az upc connext boxon a három jelzés és miért nincsen internetem valakinek bármi ötlete?
Húzd ki és 2 perc múlva dugd vissza
Ha nem oldotta meg a problémát, akkot hívd fel az ügyfélszolgálatot.
A számla be van fizetve?
Nem kell 2 percet várni, legfeljebb amikor új IP-címet akar valaki kapni, de akkor többet is lehet várni.
Kihúzod, szinte azonnal elfogy a tápfeszültség a pufferekből is, mehet vissza.
De a jelenség arra utal, hogy nincs bemenőjel.
Privátra válaszolva, ha nem tudod ellenőrizni a bejövő kábelt (sérülés, csatlakozó, kutya megrágta stb.), ilyenkor az emberek felhívják az ügyfélszolgálatot, ahonnan mellesleg a boxra is rá tudnak nézni, ha van csatlakozás.
Ilyen problémákat a legtöbb nyugdíjas lazán megoldja, sőt még akkor is az szolgáltatót szokták nyaggatni, amikor egyértelmű TV-hiba van, csak nem tudnak különbséget tenni.
Telefonálnak és így kezdődik a megoldás.
"Igen bevan fizetve és próbáltam már ujraindítani a routert"
Akkor ahogy mondtam, ügyfélszolgálat.
A 2 percet azért írtam, mert sokan kirántják és dugják is vissza és nem biztos, hogy kisül mindent poffer. 1-2 perc kihúzás már teljesen biztosan neverhető áramtalanításnak.
De ezek nem 10 ezer mikrós pufferek, miután kapcsolófrekvenciát kell szűrni, relatív kis kapacitásokkal, amit relatív nagy áram terhel.
1-2 perc életszerűtlen ebben a kontextusban.
Még azonnali visszadugás is életszerűbb, ahogy én is szoktam néha.
Vagy legyen 1-2 másodperc, ha valaki nem látja át mélyebben az elektronikát és azt hiszi, hogy ez nagyon kell.
Kolléga! Ez az akadékoskodás ködszurkálás. Bár tőled már megszoktam és tudom hogy csak jót akarsz.
Nekem sokféle eszközöm van és még sokkal többel találkozom munkám során. Van amelyiknél 10-12 másodperc után hunynak ki a LED-ek. Pont az ilyen eszközök miatt szoktem az 1-2 percet mondani, mert így biztosan kiszűrhető az hogy a júzer újraindítja, közben meg mégsem indul újra az eszköz. Főleg pontos típus ismeretének hiánya és pláne távgyógyítás esetén én inkább a biztosra megyek. Ha egy hibalehetőség bent marad, csak a saját dolgom nehezítem meg.
Láthatóan nem találkoztál ilyen eszközzel, mint a kérdésben szereplő UPC Connect Box, ezt ___konkrétan__ kihúzom és bedugom, kész.
Meg a legtöbb ilyen házi eszköz, amikkel én találkoztam.
Te meg valami mással találkozol, szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!