Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Annak mi lehet az oka, hogy...

Annak mi lehet az oka, hogy az elektromos tűzhely serpenyővel működik, ha viszont lábosban szeretnék sütni vagy főzni, akkor villogni kezd az "F" hibaüzenet?

Figyelt kérdés
Most költöztem új albérletbe, a konyhában elektromos tűzhely van. Ma próbáltam ki először. Először lakom olyan helyen, ahol elektromos tűzhely van, nem nagyon használtam még életem során. Amikor lábost rakok rá akármelyik égőre a 4 közül, a bekapcsolás után nem sokkal mindig villogni kezd az "F". Ha viszont a serpenyőt rakom rá, azzal működik. Ez mégis mitől van? Nem mindegy, hogy milyen lábost használok?

ma 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Feltehetöen indukciós tüzhely, ami nem minden fajta edénnyel használható. Gondolom, a serpenyö alkamas indukcióra, a lábas meg nem.
ma 20:44
 2/4 A kérdező kommentje:
1: Na ez fasza! És honnan tudjam, hogy milyen lábas használható?
ma 20:51
 3/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Mágnessel / hűtőmágnessel tesztelhető például. Ha tapad hozzá, akkor jó.
ma 21:07
 4/4 anonim válasza:
Na ja, ez tuti indukciós. Az enyém tán pont ilyen. Az "F" az a nem elegendő VAS tartalmú edény vagy "nincs mit melegíteni" üzenet. Amit vonz a mágnes, az jó, bár nekem van egy fura edényem, amit nem vonz a mágnes, oszt' mégis jó....
ma 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!