Annak mi lehet az oka, hogy az elektromos tűzhely serpenyővel működik, ha viszont lábosban szeretnék sütni vagy főzni, akkor villogni kezd az "F" hibaüzenet?
Figyelt kérdés
Most költöztem új albérletbe, a konyhában elektromos tűzhely van. Ma próbáltam ki először. Először lakom olyan helyen, ahol elektromos tűzhely van, nem nagyon használtam még életem során. Amikor lábost rakok rá akármelyik égőre a 4 közül, a bekapcsolás után nem sokkal mindig villogni kezd az "F". Ha viszont a serpenyőt rakom rá, azzal működik. Ez mégis mitől van? Nem mindegy, hogy milyen lábost használok?dec. 1. 20:42
11/15 A kérdező kommentje:
10: Ahogy írom, mind a négyen megpróbáltam, és háromféle lábassal is.
Lehet, végül akkor rendelek majd ilyen indukciós adaptertányért.
dec. 2. 18:04
12/15 Szervizmérnök úr válasza:
"Lehet, végül akkor rendelek majd ilyen indukciós adaptertányért."
Rossz hasonlattal: fából vaskarika.
Nem tudom, hány edényt használsz napi szinten, de legalább a "kedvenc edények" legyenek rendesen megoldva, mert az alátétes változat elég tökéletlen.
13/15 A kérdező kommentje:
12 Inkább csak hétvégéken főzök, háromféle edényt használok, attól függően, hogy mit készítek.
dec. 2. 18:23
14/15 A kérdező kommentje:
Nos, rendeltem egyet, majd látom, hogy szuperálnak rajta.
dec. 6. 16:50
15/15 anonim válasza:
Rozsdamentessel, aluval nem fog menni, hagyományos "biliacél" lábosokkal igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!