Milyen klímával fűtötök amivel meg vagytok elégedve? (nem hangos nem kattog)
"A légáramlásnak zaja van"
Az orkánnak. Te szellőztettél már életedben?
3 éves Gree komfort klímáim vannak, rendszeresen fűtök is velük de azért tudni kell: ami nappal szinte hallhatatlan az azért éjjel simán hallatszik Ennek ellenére az alvást azért nem különösebben zavarják.
Nem én voltam a #4-es válaszoló, de amit neki írtak: "Te szellőztettél már életedben?" típusú agresszív válasznak ugyan mi köze van a klímához és a kérdéshez?
"Nem én voltam a #4-es válaszoló, de amit neki írtak: "Te szellőztettél már életedben?" típusú agresszív válasznak ugyan mi köze van a klímához és a kérdéshez?"
Lehet, hogy te sem szellőztettél még életedben. Köze meg annyi van, hogy a légáramlásnak egy bizonyos szint felett van zavaró hangja. Alatta nincs.
Lehetne agresszivitásnak is nevezni, én elismerem, hogy 10-el osztható számú naptáári napokon az ostobaságot nem bírom elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!