Valahogy ki lehet játszani a mosógép súlyautomatikáját?
1 hete vettünk egy LG mosógépet. Minden nap mosok vele, eddig oké is volt a működése. Ma azonban észrevettem, hogy a pamutmosási, kb. másfél órás program helyett szinte kereken 4 óra jelenik meg a kijelzőjén indítás után. Nem is futott le gyorsabban a program. Rájöttem, hogy azért, mert beraktam úgy vagy 10 pár zoknit, hogy azokat előre átmostam kissé és ezért vizesen jóval nehezebbek lévén megnövelte a program a mosási időt. Legalábbis ezt feltételezem. Miután 3 gyerek mellett van azért olyan folt, amit kicsit előkezelni kell, ezt nem szeretném kihagyni. Viszont 4 órát se fusson már egy program úgy, hogy erre direkt rákérdeztem és még a leghosszabb programra se mondtak ennyit. Lehet ezzel valamit kezdeni?
Köszönöm a válaszokat!
A programtáblázatot kellene szerintem átnézni, hátha van olyan szimpatikusabb program, ami az adott feladatot elvégzi, ha más elnevezéssel is.
Meg a használati utasítás esetleges rejtelmei, de azt nem tudom, mennyire nézted át és van-e benne valami okosság ezzel kapcsolatban.
A használati utasításban mit írnak a súlyérzékelésről?
Nekünk nem LG mosógépünk van, de ki lehet rajta kapcsolni ezt a funkciót
Igen, a vásárlás után egy héttel elolvassa a kezelésit.
Én a vásárlás előtt egy héttel olvastam, hogy olyat vegyek, ami tudja azt amit szeretnék. Az enyémen az extra funkciók opcionálisak, hozzáadhatóak.
Pl. amikor a kutya pokrócát mossa, akkor nem kell nekem hogy fél órát hintáztassa, vagy 3 alsógatyát, nyomok egy gombot és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!