Mosógép tetejéről centri slatt minden lepotyog?
"A gumiszőnyeg értelemszerűen a mosógép alatt van."
Elég baj.
Arra nem gondoltál, hogy a gép tetején kellene növelni a tapadást?
Alá pedig általában semmi értelme, a mai gépek nem ugrálnak odébb. A gyárilag tervezett lábbal jónak kell lennie.
"vettem alá rázkódás ellen gumiszőnyeget, semmi értelme."
Erről beszélek. Értelemszerű.
Bolti eladók, ne nevettess... Nem mondom, némelyik lehet tapasztalt, de tudomásul kell venni, hogy az nem szakember általában.
Te is próbálj inkább szöveget értelmezni, pontosan így fogalmaztam:
"gép tetején kellene növelni a tapadást"
Nem azt mondtam, hogy a feleslegesen vásárolt helyfoglaló lomot pakold oda. Kreatív gondolkodást tételeztem fel, ebben tévedtem csak.
Plusz lennének itt még további dolgok a gép működésével kapcsolatban, amire a továbbiakban esetleg kitértem volna.
De ha nincs tisztelet, akkor én sem erőltetem az információk átadását.
"te meg azt mondod az ilyen eladók nem értenek hozzá?"
Valami másik műsort néztél közben megint, pontosan így fogalmaztam, próbáld értelmezni:
"Nem mondom, némelyik lehet tapasztalt, de tudomásul kell venni, hogy az nem szakember általában."
Egyébként igen, sok butaságot összehord némelyik eladó, amikor olyan szakmába szól bele, amihez nem ért.
"A diegoban vettem alá rázkódás ellen gumiszőnyeget, semmi értelme."
Hétköznapi fizikát kellene csak érteni. Egy ilyen alátét a talajra átadott rezgéseket csillapíthatja, az alattad lakót is kímélheti, a gép elmozdulását is megfoghatja. De a gépház kilengéseit még szabadabbá is teheti. Okos dolog volt megvenni...
Utána következett volna a probléma megközelítése más irányból, de ha ilyen ideges vagy és rosszindulatú, akkor jól tettem, hogy nem részleteztem már az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!