Mosógép vásárlása előtt állok. Ki milyen mosógépet javasol megvételre? És miért? KI milyen mosógépet nem javasol megvételre, és miért nem?
Azért az igényeidről írhattál volna valamit... Én most vettem egy ilyet, igazából nincs róla mit írni, az én elvárásaimnak eddig megfelel, működik, igaz, még csak úgy 2 hónapos, szóval muszáj neki. Nem akartam rá sok pénzt szánni, nem érdekelnek 100 féle programok meg automatika, amiket sose fogok használni.
Szerelő ajánlotta az LG elöltöltőset direct drive.
Felültöltősben Electrolux-ot ajánlott.
Lg-nél maradtunk 10 éve semmi baja.
Egyetértek #5-tel. Elöltöltősből több LG-nk is van, mind működik, nemsokára veszünk mégegyet. A Direct Drive motorra 10 év garancia van, és nagyon jó minőségű. Ez az ár- és minőségkategória a Bosch, az AEG/Electrolux vagy a Samsung. Vagy vehetsz még Beko-t vagy Gorenje-t. Kerüld a Whirlpool-t, az Indesit-et és a Candy-t! Felültöltősből CSAK AEG-et vagy Electroluxot vegyél, a többi nem mos jól, a Whirlpool vagy az Indesit leéghet stb.
Bátran kérdezz ezzel kapcsolatban!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!