Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen mosógépet vennétek...

Milyen mosógépet vennétek maximum 150-ből?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 3. 12:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Mi ezt vettük karácsonyra black friday alatt: Bosch WAN28263BY Serie 4 Elöltöltős mosógép, 8kg, 1400 ford./perc, TouchControl kijelző

(Még nyáron romlott el az előző, addig egy családból örökölt felültöltős nagyon ócska 7 éves whirlpool-t használtunk. Csak egy 40 és egy 60 fokos programot tudott már, azt is néha nem fejezte be.)

Maximálisan elégedettek vagyunk vele! De tényleg! Szuper készülék! Szépen, alaposan, mégis kíméletesen mos. Nagyon halk, szinte nem is hallani.

Sajnos, úgy látom már nem lehet kapni ezt a típust, de az újabb Bosch mosógépek is biztos nagyon kiválóak.

Nekünk előtte egy whirlpool elöltöltős volt (keskeny 5 kilós), de amint lejárt a hosszabbított garancia 5 év után megadta magát, javítani nem volt érdemes, eladtak alkatrésznek a neten. Kettővel előtte LG volt, ami 11 évig bírta. (a motorra 10 év garancia volt, vagyis az is gari után döglött be)

A jelenlegire hosszabbítással 4 év gari van.

Az 5,5 kilóshoz képest jó nagy a 8 kilós! Ennél kisebbet többé nem veszünk 5 fős családunknak.

2023. ápr. 3. 13:55
 12/25 anonim ***** válasza:

11 vagyok

Mi direkt megvártuk a black friday akciókat. Addig takarékoskodtunk és kitanulmányoztuk, mely gépek tetszenek. Több márkát, több típust kiválogattunk. (LG, Bosch, Electrolux, Samsung, Whirlpool volt a sorrend nálunk)

Majd az akciós termékek közül próbáltuk a listánkon szereplőket vadászni. Sikerült! 125 000-ért vettük meg! :-D + 2 év garancia 13 900 Ft (akkori átlagárakon kb. 30 ezerrel olcsóbban jutottunk hozzá, még a szállítás is ingyenes volt, ami 6000 - 8000 Ft megtakarítást jelentett.)

2023. ápr. 3. 14:06
 13/25 Morzsi007 ***** válasza:
Mi Gorenje-t vettünk 165E körül volt 9kg-os. Fér bele cucc. Néztem Samsungot, LG-t, AEG-et, de ezekről hallottam rosszat is, meg, ami ugyanezt tudta, az 30E-rel drágább volt. Pontos típust most nem tudok.
2023. ápr. 3. 14:17
 14/25 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok a leszavazók ellenérveire.
2023. ápr. 3. 20:19
 15/25 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Ilyen kérdésre a válaszokat mi értelme leszavazni, egyáltalán pontozni? Én pl senkinek nem adtam semmit.
2023. ápr. 4. 06:31
 16/25 anonim ***** válasza:
Morzsi007, vannak akik nem szeretik,ha a véleményükkel valaki nem ért egyet, egyedül ezzel a leszavazással tud visszavágni
2023. ápr. 4. 07:18
 17/25 anonim ***** válasza:
30%
3db Hajdu Energomatot használtan! Egyet kell használni, a többi donor és egy életre kiszolgáll.
2023. ápr. 4. 23:02
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
A baj az az energomattal, hogy nem túl hatékony. Nem jó a hatásfoka. A maga idejében szuper kis gép volt,de nem mosott olyan szépen,mint a mostani gépem,több vízet és ezáltal több áramot is használt. Lehet hogy megspórolod a mosógép árát,de azt a pénzt kifizeted villanyra és vízre és még szerelgetsz is magadnak. A centrije kifejezetten rossz az energomatnak,annak idején mindíg utána centriztem hajdu centrivel, talán 600-as lehet,de ezt nem tudom pontosan. A mostani gépek már bőven 1000 felett centriznek. Azért nem mindegy,mennyi idő alatt száradnak a ruhák és ez idő alatt mennyi párát engedsz a lakásodba,főleg télen
2023. ápr. 5. 08:37
 19/25 anonim ***** válasza:
#18 Már hogyne lenne jó a Hajdu Energomat hatásfoka?! Azon is van féladagos, viztakarékos program! Hajdu centrifugát meg most is lehet venni újonnan mert még ma is gyártják. Mosógéptől függetlenül hasznos kiegészítő a Hajdu centrifuga. Van belőle 3ezres fordulatú is, messze lepipál minden mai gépet...
2023. ápr. 5. 22:28
 20/25 anonim ***** válasza:

19-es olvasgasd el ezt. Azt tudtad,hogy egy mosáshoz mondjuk 120 Liter vizet fogyaszt egy hajdu? Mármint a régi? Az új gép meg mondjuk 48-at? És nem csak a vízfogyasztás a lényeges,hanem mivel több vízet is kell melegítenie, ezért több áramot is fogyaszt? Nekem nem kell hinni, de figyelmedbe ajánlom ezt a cikket. Nálam sokkal jobb matekos írta

[link]

2023. ápr. 6. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!