Milyen felültöltős mosógépet ajánlanátok 80-90 ezer Ft körül, nagyon maximum 100e Ft-ért?
Ilyen nincs, hogy olcsó, tartós és jó is. Vagy-vagy.
80-90 ezer forintért egy Inesitet vagy Whirlpoolt kapsz, ami olyan hangosan nyekereg, hogy ha te a harmadikon mosol, még a földszinten is hallani fogják. A garancia lejárta után évente tönkre fog benne menni valami, lehet, hogy csak pár ezer forintos dolgok, de mindig lesz vele valami. 5-6 év múlva pedig veheted a következőt.
Ha egy kicsit drágábbat veszel, mondjuk egy középkategóriás Electroluxot (110-120 ezer forint környékén már lehet kapni), akkor egy minőségibb gépet kapsz, modern inverter motorral, ami mellett nem süketülsz meg ha centrifugál, energiatakarékos, könnyebben tisztán tartható a mosószertartója, és tudom ez nem mindenkinek szempont de esztétikailag, és minőségileg is egy komolyabb gépet kapsz.
Illetve szinte minden műszaki áruházláncnál lehet már részletre vásárolni, így talán még anyagilag is könnyebb havonta 12 ezer forint kifizetni 10 hónapon át, és nem egyben.
Ezt venném, most is ilyesmi Whirlpool-om van, az előző is ilyesmi volt, de csak az én hibámból romlott el sok év után. Ha nem ilyet veszel akkor is egyszerűbbet, amiben nincs elektronika! Már persze ha nem fontos neked valamiért.
100-ért már a jobb márkák között is válogathatsz.
Lehet, hogy "csak" csendesebb, jobban kíméli a ruhát vagy ilyesmi, de szerintem valamennyire jobbak is úgy, ahogy vannak.
Az enyém új LG, olyan csendes, hogy normál (semmiképp se hangos) hangerejű zene hallgatásakor már nem hallom, ha lejár. Mondjuk a végét jelző dallam lehetne egy picit hangosabb.
Jó, mondjuk felültöltős LG nincs.
De van AEG, Electrolux stb
70.000-ért vettek anyámék egy Electrolux felültöltős gépet (6kg) 2012-ben
Szerelőt a beüzemelés óta nem látott.
Köszönöm a válaszokat!
AEG, Electrolux, LG vonalon elindulok a keresésben, mert 130e Ft. körül is láttam már jónak tartott gépeket. Miele-t még nem akarok venni. Majd csak akkor ha bedöglik az új 2-4 éven belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!