Tojásfőzőből folyik a víz, mit csináljak?
Vettem a Lidl-ben egy tojásfőzőt, életemben ma használtam először ilyet.
max 7 db tojást lehet beletenni, én bele is tettem ennyit. Közepesen kemény tojást akartam főzni, erre tekertem a gombot. A mérőpoharon csak annyi jelzés van, hogy "max", és én ennyi vizet öntötttem a gépbe.
Ahogy elkezdte főznia tojásokat egyre nagyobb gőz és buborékok lettek, majd szépen elkezdett kifolydogálni a fedő alsó részénél egy csomó víz.
A fedő jól volt rajta, de láthatóan nem zár hermetikusan.
Segítsetek, hogy kell ezt használni?
Köszönöm!
Feltételezhetően jól használtad. Ha már letelt az idő, hogy visszavidd a boltba és kicseréljétek, akkor írj a garanciás ügyfélszolgálatnak. Fogja kérni a használati útmutatóban található kódot, és egy képet a vásárlást igazoló blokkról.
Ha valóban rossz, akkor a nálad lévőt le kell adni a boltban, és küldenek helyette egy másikat.
"mit csináljak?"
Szilvásbuktát!
A hülye fizika meg megint működik... Hihhhhetetlen! Hát mit képzel a pára hogy le mer csapódni?
Vidd vissza azt a sz.rt és vegyél egy lábast, a telefonodon meg nézed az időt és meg van oldva.
A rizsfőző, tojásfőző és a többi ilyen kacat tipikusan olyan cucc amit 1 forintért előállítanak, 13-ért árulják, és mindeni aki megveszi ugyanígy jár vele. Aztán lusta visszavinni, berakja a mosogató alá és 10 év múlva meg kidobja. Nettó környezetszennyezés.
"max 7 db tojást lehet beletenni, én bele is tettem ennyit. ... A mérőpoharon csak annyi jelzés van, hogy "max", és én ennyi vizet öntötttem a gépbe."
2 tojáshoz max víz,
7 tojáshoz nem kevesebb víz kellene?
ilyen tojás árak mellett??
"folyik a víz, mit csináljak"
forróvíz ? akkor teát
akkor egy kis segítség:
A csomag tartalma:
- 1 db tojásfőző (fedél, főzőbetét, készülékalap)
- 1 db mérőpohár tojáskiszúróval
- Többnyelvű használati útmutató
ezt kell elolvasni:
Többnyelvű használati útmutató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!