Sógornőmtől kaptam 1.7 literes vízforralót, kérdezi használom-e? Van mikróm, a csapból folyik a meleg víz, mi a fenére kellene használnom???
Figyelt kérdés
2022. aug. 26. 18:01
1/23 anonim válasza:
Instant leves, rizskása, tea, ilyesmik. Anno az iskolában próbáltam, jó kis kütyü. Hamar felforr benne a víz, hamarabb mintha mikróban vagy tűzhelyen melegíteném a vizet. Bár itthon is lenne, de kicsi a helyünk egy ilyen eszköz tárolására.
2/23 anonim válasza:
Sokkal hatékonyabb és gyorsabb, mint a tűzhely. Én előbb megforralom benne a vizet, és utána teszem fel benn a tésztát főzni a tűzhelyre. Ha teát akarok inni, az is sokkal hamarabb kész van.
3/23 anonim válasza:
Pl. teához olcsóbb a vízforralóban forralni a vizet mint a mikróban (kimértem 1,5 liter víz esetén gyorsabb is és olcsóbb is valamennyivel, ha pontosan ki tudod az 1 bögrét mérni a vízforralóba akkor az is olcsóbb)
4/23 anonim válasza:
Így van, sokkal gyorsabb, hatékonyabb mint a tűzhely és a mikró!
Legfőképp teát csinálok vele. De a bulgurra is ezzel csinálom a forróvizet. Vagy a rizspárolásnál ezzel melegítem elő.
Nem kell beletenni 1,7 liter vizet! Ha csak 3 deci tea kell, akkot annyit tegyél bele. Mire előveszed a filtert, már fel is forralta.
5/23 Szirty válasza:
Ilyenek az ajándékok...
Nem most, mindig.
6/23 anonim válasza:
Hát, tudod, nevéből adódik. A vízforralót... lepődj meg... víz forralására használhatnád.
7/23 Szirty válasza:
A legtöbb ajándék tökéletesen haszontalan, fölösleges és jó pofát kell hozzá vágni.
Ez 9 embernek az újdonság erejével hatott?
Hol éltetek eddig?
8/23 anonim válasza:
Nekem is volt, szinte napi szinten használtam.
9/23 anonim válasza:
És a csapból forrásben lévő víz folyik, okoska?
10/23 anonim válasza:
Van mikróm, a csapból folyik a meleg víz, tűzhely és sütő is van.
Meg vízforraló, és a tiéddel ellentétben használatban van. Automata, ha felforr a víz, kikapcsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!