Folyik a kondenz víz a klímából (beltéri egységből!)?
A héten lett megcsinálva / klíma, vagyis felkellett tölteni gázzal, két napot ment, de csak kb. fél órát, most meg elkezdett csöpögni.
29 °C van bent, egész hétvégére 30 °C felett mondja, sajnos padlástér, meleg… most akkor ezt nem is tudom használni, tennék egy vödröt, nem érdekel, de pusztulat meleg van. Az a baj, hogy senki nem tudja, hogy hova van kivezetve, a falban megy, lehet eldugult.
Bekapcsolhatom így?
Vödröt tehetsz, de fene tudja mi ázik el. Lehet fal is, bármi.
Keress dugulást, vagy szerelőt.
Nézz jobban körül, hova is megy a cső, keresd a végét, bár lehet csatornába megy.
Vedd le a birkolatot, hátha megtalálod megge megy a cső. Aztán vagy kikurkálod egy dróttal, vagy leveszed és egy slaggal belevezeted egy vödörbe.
Klíma tipusára keress rá a youtubeon, biztos van olyan ahol mutatják hogy kell szétszedni, tisztítani.
Jön a szerelő, jövőhéten.
Elindítottam, még nem csöpög.
Nálunk azért folyt mert valami darázs télen belefészkelt a kifolyó csőbe és eldugaszolta azt. Nem tudott kifolyni a kondenzvíz ezért bent folyt a beltéri.
Kijött a szerelő és egy erős dróttal benyúlt a csőbe és kitisztította. Ha tudtam volna hogy ez a baj nem szóltam volna neki. Azóta télire bedugom a kifolyót egy dugóval.
biztos, hogy van kifolyó. Ugyanott megy ki ahol a kültéritől bejönnek a csövek, Nem fúrnak másik lyukat neki.
Ba..eg írd már le a típusát, utánanézek... ha már te ennyire nyomi vagy, hogy nem tudod beírni a keresőbe :D
Érdekes ez az átmeneti időszak, hogy van aki már klìmázik, én meg a héten még fűtöttem, hogy ne 21 fokban fürdessük a gyerkőcöt :)
Egyébként hogy segìtő jelleggel is hozzá szóljak, nekünk mikor csöpögött bennt, akkor csak a cső volt szétcsúszva, összébb kellett nyomni, és kész.
"7-es, honnan tudod hogy neki a kültériből hol jönnek be a csövek?"
Sehonnan nem tudjuk, mert semmit nem árul el, csak jajgat, hogy meleg van. Padlástérben lévő klíma kültési egysége lehet az oromfalon is például és lehet lejjebb is mint a beltéri, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!