Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Folyik a kondenz víz a klímábó...

Folyik a kondenz víz a klímából (beltéri egységből!)?

Figyelt kérdés

A héten lett megcsinálva / klíma, vagyis felkellett tölteni gázzal, két napot ment, de csak kb. fél órát, most meg elkezdett csöpögni.

29 °C van bent, egész hétvégére 30 °C felett mondja, sajnos padlástér, meleg… most akkor ezt nem is tudom használni, tennék egy vödröt, nem érdekel, de pusztulat meleg van. Az a baj, hogy senki nem tudja, hogy hova van kivezetve, a falban megy, lehet eldugult.

Bekapcsolhatom így?

2022. jún. 4. 08:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ez olyan lakas, aminek az also resze uzlet… van a tetoter es a padlaster…

Fent van a klima is.

Igen, 32 fokot ir a termosztat, azert kell a klima, egesznap telibe suti a nap, 8 tetoablak, arnyekolo nelkul es a lakas sem szigetelt…

Tavaly lett kicserelve a klima, de mar akkor problemas volt, mert nem talaltak a csovet, mivel valahol a falba megy, a kifolyo sem lett meg… a kulteri a teto alatt van pont es nem ferek hozza, nem jon belole cso.

Amikor az uj fel lett szerelve, at furtak a falat, h egyaltalan aramot kapjon.

Nem ertek hozza, ez egy alberlet, total zoldfulu vagyok, sajnalom, hogy nem tudtam reszletesen leirni.

A klimaszerelok dugig vannak munkaval, 3 hetet vartam mire eljottek feltolteni… nem tud jonni most sem, majd szol, csak addig megpusztulok… jajgatok, igen!

2022. jún. 4. 16:28
 12/15 A kérdező kommentje:
Gree klíma. A pontos típusát nem tudom, mert a matrica sérült.
2022. jún. 4. 16:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha csak feltöltötték szivárgáskeresés és javítás nélkül, akkor már most szólhasz nekik, mire odaérnek, ismét el fog menni a hűtőközeg, meg amúgy is folyik a víz, csinálják meg rendesen. Tele van a szakma kóklerrel akik csak a pénzt látják, nekem meg betegség miatt félbe kellett szakítanom a klímás tanfolyamot. Sajnos a tanfolyamon is csak az van számszerűsítve, hogy mi pénzt lehet egy klímán keresni, az ügyfél viszont le van tojva.
2022. jún. 4. 19:58
 14/15 A kérdező kommentje:

Sajnos igazad van, ha felszerelni kell masnap itt vannak, de mas nem fer bele..

Amugy, neves klimasnak szamitanak, de el vannak szallva.

Penteken mar szoltam nekik, talan jovoheten ideernek.

Tavaly osszel szereltek fel, hasznalva nem volt, nem ertettek hova tunt, nezegettek, szetszedtek csovet, de szaraz volt… kulterit is megneztek, nem talaltak semmit, ezert feltoltottek, mas nem volt.

2022. jún. 4. 21:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja ezzel kapcsolatban volt egy kérdésed ha jól emlékszem.
2022. jún. 4. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!