Miért nem folyik le a víz a szárítógépből a lefolyóba?
Adott egy Bosch WTW85491BY/12 szárítógép,a használati útmutató szerint és a vízvezetékszerelő elmondása alapján rá kötöttem a mellette lévő mosdó szifonra,és a szárítógép tartályát még mindig űrítgetni kell.
Az alábbi módon csináltam:
-lehúztam,és "parkoló állásba" tettem azt a csövet ami alúról felmegy a tartályhoz,alul huztam le és tettem rá egy műanyag csonkra
-a hozzá mellékelt csövet rá dugtam a lehúzott cső helyére alulra
-a cső másik végét a szifon fölé egy erre való Y elágazású lefolyó csőre csatlakoztattam
miért van az hogy a tartály még mindig megtellik?mit csináltam rosszul?
Némely szifon leágazó ágcsatlakozó "zsákfuratos",azaz így nem tud kimenni a víz a gépből. Ezt a telepítéskor/beszereléskor ezt a a csatlakozót meg kell nézni hogy van -e benne tényleges lyuk,és ha nem akkor vagy megfúrni,vagy levágni kell a csatlakozó legvégét (csatlakozó tipúsfüggő) vagy a hogyan képzel rajta 1 kimeneti lyukat.
Én erre a hibára tippelek,hogy a szifon csatlakozón nincs lyuk.
köszönöm a választ!Elfelejtettem ki írni,de ez megtörtént.De köszönöm a segítőkészséget!:)
De viszont azt még mindig nem értem hogy ha lehúztam azt a csővet amin elvileg a vízet felnyomta a tartályba és"parkoló" állásba tettem egy műanyag csonkra,akkor hogy gyűjtheti még mindig a tartályba a vizet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!