Ha mosok ha nem, akkor is folyik a mosógépből a víz?!
Sziasztok.
Whirlpool márkájú gépünk van itthon /felültöltős/.
Mosás után 1-2 órával mindig tócsa lesz a gép előtt.
A szűrőt ma kiszedtük, sok víz kifolyt belőle de semmi szösz.
A csövek is állítólag rendben vannak.
Egyedül a mosószer adagolót nem szedtük még ki.
Az lehetséges, hogy az miatt folyik ki 1-2 órára a gépből alulról a víz? Vagy mi más oka lehet.
Néha akkor is folyik ha nem is mosok, mondjuk ezt nem is értem.
Köszi előre is.
Tisztába vagyok vele, hogy az a dolga de a használati utasításban is a szűrőt, meg a csövek ellenőrzését írja.
Csak kíváncsi voltam valamit még át tudok e nézni én is vagy mindenképpen szerelő lesz a vége
whirlpool awe 7516/1
Azt nem tudom mennyi idős mert az albérletünkbe benne volt mikor beköltöztünk.
Az elején semmi baj nem volt vele.
Ma megnéztem hátul is ott állt a tócsa😒
Valószínű szerelő lesz a vége ennél többet már nem tudunk vele kezdeni mi se.
A szennyvízszivattyú rugalmas gumi alkatrészekkel csatlakozik dobhoz. Vagy a szűrőt nem húztátok meg rendesen, vagy valamely gumialkatrész ki van lyukadva. Ez lehet lent, de a szivárgás helye lehet fent is.
A szivárgás, elmondásotok szerint már hosszabb ideje jelen van. Tehát akkor már nyomai is vannak vízkőlerakódás formájában. Ezeket a nyomokat kell követni és meg lesz a szivárgás helye.
Üdv.
" Ezeket a nyomokat kell követni és meg lesz a szivárgás helye."
#7, Vicces...
Kíváncsi vagyok mennyire fognak titeket megkopasztani a mostani szerelők...
Ha megcsináltatjátok a gépet, írjál már légyszi választ.
Hívtunk szerelőt, gépnek semmi baja a bojlernél egyik csőből csöpögött pont a gép mögé, így ja azt hittük a mosogép.
Viszont mikor elől folyt az a szűrő volt.
2000 ezret fizettünk ezért meg is voltam lepve😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!