Ez a bojler jó minőségű?
Eredetileg Aristont beszéltünk meg a szerelővel, de azt mondta, hogy 100 literesbe nem volt, ezért ezt szerelte be.
Amúgy, ha nappali áramon megy, és három személy használja zuhanyozásra, akkor mennyit fogyaszt kb. egy ilyen bojler.
A régi bojler éjszakai áramon volt, csak a bérlők panaszkodtak, hogy nem volt mindig melegvíz, ezért átkötettem nappali áramra.
Mármint a rezsicsökkentett áron 10 ezer.
Ha átlépik az átlagfogyasztást, akkor ugye minden, a kerwten felüli összeg megduplázódik.
100 literes a bojler.
A szerelő azt mondta, hogy maximumra állította a teljesítményét, nem tudom, hogy az hány fok.
De a régi bojler is 100 literes volt, ami elromlott, csak az éjdzakai áramon ment, csak panaszkodtak, hogy nincs mindig melegvíz, ezért az újat már nappali áramra köttettem.
egy 120 literes villanybojlerrel jobban jártál volna márha elfér abból nem fogy ki a melegvíz szinte sose és így takarékosabb mert csak utánfűti a meglévő langyosvizet. nekünk Hajdú van 40 fokra van állítva és forró víz jön belőle mindig sose fogyott ki pedig 4 en vagyunk és nagyon megérte 4 éve van fent és nálunk lágy a víz így szinte alig van benne vízkő csak az anódot kell cserélni 2-3 évente. persze ha ott keményebb a víz akár évente is kellhet mivel nagyon bevízkövesedhet.
egyre figyelj aristonnál amint hallod hogy zúg súg mikor fűt akkor ki kell vízkövezni így akár 7-8 évig is ki birhatja. de legközelebb ne vegyél aristont mert nincs hozzá alkatrész és gagyi a tartólya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!