Ez a bojler jó minőségű?
Eredetileg Aristont beszéltünk meg a szerelővel, de azt mondta, hogy 100 literesbe nem volt, ezért ezt szerelte be.
De azt nem értem, hogy direkt Ariston márkában állapodtunk meg, és amikor beszerelte, utánna küldött képeket, és nem Ariston volt, hanem ez.
Állítólag Ariston gyártja ezt is.
Addig jó, amíg nem kell hozzá alkatrész, mondjuk fűtőbetétet cserélni. Mert ha kell, akkor van az, hogy lehet dobhatod ki.
Lehet hogy az Ariston gyártja (bár az Ariston honlapján erről nincs információ), víz-gáz-fűtésszerelőként én nem ismerem ezt a márkát. Hallottam már róla, de nem ismerem.
Nemrég vettem egy 80 lityist ebből a fajtából. Egyik ismerősnél kellett lecserélni a régi bojlerét. Hát jóval vékonyabb anyagokból van mint a régi bojler. Sokkal könnyebb is. De 9 hónapja teszi a dolgát.
Az a gond, hogy ma már minden is vékonyabb, gyatrább anyagből van. Igazán tartós, jó minőséget már a legdrágább, legmárkásabb termékek sem nyújtanak.
A praktiker oldalán az szerepel,hogy márka: Ariston
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!