Ez a bojler jó minőségű?
Figyelt kérdés
Eredetileg Aristont beszéltünk meg a szerelővel, de azt mondta, hogy 100 literesbe nem volt, ezért ezt szerelte be.
2022. aug. 22. 17:49
11/46 anonim válasza:
A szerelőd a megállapodás szerint járt el.
12/46 anonim válasza:
Igen ez a bojler ariston felfogatólya egy hulladék lemezdarab. Nekunk 1 évig birta utánna leesett a falrol mert eltőrt a felfogatólya és mindenhonnan dőlt a víz
13/46 A kérdező kommentje:
Akkor érdemes megerősíteni a felfogatóját?
2022. aug. 25. 10:55
14/46 anonim válasza:
Attól függ, hogy szereted-e a meglepetés szökőkútakat.
15/46 anonim válasza:
Nem nagyon tudod megerősíteni mivel hozzá van hegesztve és nekem telibe letört róla a bojler leesett de a rögzítő fentmaradt. Nézd meg ha oldalirányba ha hozzáérsz kileng akkor vigyázz vele nekem mindig remegett a falon mikor megnyitottuk a vizet stb.
16/46 anonim válasza:
Ja édesanyámnak is ilyen van és most 3 hónapos és folyik az aljábol a víz. Az aristont hivtam ki se jonnek nem csinálnak semmit
17/46 A kérdező kommentje:
A franc egye meg, én legelőszőr Hajdú bojlert akartam, és azt mondta a szerelő, hogy nagyon drága, és nem tud többet, mint az Ariston.
Aztán megkérdeztem egy ismerősömet, és ő is azt mondta, hogy az Ariston nem rossz.
2022. aug. 25. 12:02
18/46 anonim válasza:
A hajdú a legjobb volt az ariston előtt egy Elnett ensh 80 literes bojler az 3 év után kilyukadt a hőmérőnél és még ki vízkőteleníteni se lehetett mert egybe van vasalva nem javítható! Az aristonba drága az alkatrész és nem is kapni mindenhol. Még régebben volt még egy aristonunk az birta kemény 2 évet a neve asszem ariston pro plus 80 na az a bojler egy katasztrófa ugye az egy okosbojler kijelzi kijelzön hogy hány fokos stb. Egyszer csak egy és fél éves korában megadta magát kikapcsolt villogott rajta a piros csík ami azt jelezné hogy fűt (bár fűtés közben nem villogott csak világított) de csak villogott meg kattigott próbált bekapcsolni de nem birt hivtunk szerelőt egy 150 forintos kondenzátor megadta magát és amiatt nem ment oké ki lett cserélve működött. És utánna rá pár hónapra megint ugyanez villogott de nem kapcsolt be na akkor elég volt leszedni az alját rövidre zárni a kondenzátorát és bekapcsolt rá egy hónapra széthasadt az alja ömlött a víz és otthon sem voltam 3 napon keresztül dőlt a víz a pincében. És bámm 80.000 forintos vízszámla és egy elázott pince szuper volt. Megfogadtam innentől csak hajdút veszek semmi mást. A hajdú bojlerem 3. Éve hibátlanul üzemel. És tavaly szétszedtem vízkőteleníteni és egy kis vízkő se volt benne pedig 60 fokra van állítva
19/46 A kérdező kommentje:
Most már bánom, hogy hagytam magam rábeszélni az Aristonra.
Amúgy azelőtt egy Electrolux volt beszerelve, úgy vettem a lakást, hogy benne volt, és azt mondta a szerelő, hogy olyan 15 éves lehetett.
Amúgy megengedtem a melegvizet, nem remegett a bojler.
Reméljük nem lesz baj, mert ez a lakás ki van adva, és a bojler a wc fölé van szerelve, ha leszakad, és valakire ráesik akkor akár komoly sérülés is lehet belőle.
2022. aug. 25. 12:27
20/46 anonim válasza:
Hát igen engem is rábeszéltek hogy milyen jó és anyukámnak is ilyet vettünk kapásbol ő neki tegnap rakták föl a hajdú AQUASTIC 120 literes bojlert az előző ugyan az mint nekem az ariston perla szétvágva jó virágládának mert az övé a fűtőszálnál folyt viszont jobban jártál hogy nem elenttet vettél annál még az ariston is "jobb" ilyen volt ami 3 évig birta [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!