Azoknál a felültöltős mosógépeknél amelyeknek a dobjában is van sok csavar, azoknál általában mosózsákkal szokás mosni, vagy nem szabadna anélkül sem tönkretennie a mosnivalót?
Ruhák, függönyök, paplanok, stb... Felesleges felsorolni, mindent megrongál, bármit teszek bele.
Már csak kíváncsiságból kérdezem, hogy ha már ez megtörtént, akkor mi okozhat ilyesmit?
Érdekes módon ebből a típusból több ezret adtak el, és senkinek nem rongál semmit. Dobot cseréltek benne, és továbbra is "rongál", aha persze. Szerintem a kérdezőnek nem tetszik a gép, és most megpróbálja kitalált indokkal a kereskedőre verni a saját rossz döntése következményeit.
Odaadnánk bárki másnak a gépet, anélkül hogy tudna a gép előéletéről, semmi baját nem találná.
Ha a fogyasztóvédelemnél valaki venné a fáradságot, és végezne vele egy próbamosást, nem túltöltve a gépet és a textilia jellegének megfelelő programot választva, szintén nem lenne semmi rongálás.
Ha igaz lenne a kérdező kitalációja, a fogyasztóvédelmi fórumok tele lennének azzal, hogy az xxyy típusú mosógép tönkreteszi a ruhákat.
Nem arról van szó, hogy a másik dob által tönkretett ruhákat tetted be megint és azt hiszed ez a dob szedte szét? :D
De amúgy ja, igaza van a többieknek, már több szerelő, a gyártó is állította, hogy nincs a gépnek semmi baja, dobot is cseréltek, gondolom közben végignéztek minden más alkatrészt is. Szóval most már tényleg érdekes az eset.
Tudnál mutatni képeket a ruhák sérüléseiről?
32: Tetszene a gép, semmi bajom nem lenne vele! Ne találjatok ki ilyen hülyeségeket! Nem találtam ki semmit, és bosszant ez a dolog. Ne feltételezzetek mindjárt rossz szándékot! :D
34: Azért hülye nem vagyok! :D
"34: Azért hülye nem vagyok! :D"
Bocs!
De ezek után már ki tudja!??! :D
ÉN már kezdek megbolondulni és egyre kevésbé hiszem el a sztorit.
Már a dobcsere is érdekes fejlemény, inkább az egész gépet szokták cserélni. Én biztos nem állnék neki szétborítani egy gépet egy kis fürdőszobában. Mennyi ideig tartott a szerelőnek megcsinálni? Csináltál fotókat a régi dobról? Amig az újat beszerelték addig volt időd alaposan körbetapogatni, fotózni. Tedd meg azt a szívességet, hogy feltöltesz néhány képed a szerelésről, a dobról, a ruhákról, stb. Tudod csak bizonyítékként, hogy nem vagy troll.
Ha troll vagy, akkor gratulálok, elég sokáig szórakoztattál minket, nem úgy mint néhány kis taknyos aki már a kérdés második szavánál lebukik.
Pedig a sztori teljes mértékben igaz! :D
A szerelő elvitte és két nap múlva hozta vissza, helyben nem tudta szétszedni és kicserélni.
Én is rögtön új gépet akartam, de elvileg ez valami törvényi szabályozás (nekem ezt mondták), hogy nem tehetik meg, hogy azonnal gépet cserélnek, mert először dob cserével kell próbálkozni.
A tönkrement ruhákról lehet majd töltök fel képet.
Nem vagyok Troll, semmi kedvem nem lenne itt trollkodni, és ilyen hülyeségekre időt pazarolni, mellesleg annyira fiatal sem vagyok már, vagyok annyira idős, hogy tudjam, hogy a "Pannon GSM az élvonal"! :D-csak, hogy tiszta legyen.
A történet amúgy ott tart, hogy az Electrolux cég megint a szervizest akarta ide irányítani, aki azt mondta nekem, hogy ezzel a géppel már semmi mást nem tud csinálni, nem lehet már rajta javítani.
De azt mondta, hogy majd jelezni fogja ezt az Electrolux felé.
Remélem majd megítéli nekem az Electrolux vagy maga a bolt az új gépet. :/
Más részről viszont azt remélem elhiszed az Árukeresős értékeléseknél, a hátrányokat figyelembe véve, hogy másoknak is meggyűlt a bajuk ezzel a konkrét típussal, nem csak nekem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!