Mosogépek közül milyen fajtát tartotok jónak gondolok arra hogy felültöltős és milyen márkát tudtok ajánlani?
Na, whirpool-t biztosan nem vennék. Volt már olyanom, egy vacak. Hangos is, mozog is... az öblítős tartály pedig hamar eltömődik, és olyan a kialakítása, hogy tisztíthatatlan.
Amúgy is, ha kevés a hely, nem vennék felültöltőset.
Most LG (6 kg) elöltöltős van, a keskeny fajta. Annyi helyet foglal, mint a régi, de ennek a tetején tudok tartani ezt-azt. Meg mellette is, mert nem "mászkál" centrifugázás közben. És halk. A mosószertartálya kivehető, szétszedhető, tisztítható.
Én sokkal jobban szeretem ezt, mint a felültöltőset. Szívesen lebeszélnélek, de te tudod, miért ragaszkodsz a felültöltőshöz.
Nekem még egyszer nem kéne, így, hogy mindkettőt kipróbáltam.
Én jobban szeretem az előltöltőseket. mert keskenyebb és lehet a tetejére is pakolni. De ez inkább már felhasználófüggő. Sokan a felöltöltőset favorizáljál inkább
Nekünk egy régebbi analog Whirpool van. 1x kellett benne lúgszivattyút cserélnem. ami kb 3000Ft-os beruházás volt. a gép kb 10 éves
# 4
nem kellene mozognia. Azért nem szereti, mert ha megszivja magát vizzel nehéz.
De a mosógépek úgy vannak "ellensúlyozva" hogy a megadott töltősúlyban stabilan álljon.
Vizimértéket kell használni a talpak beállitásához. Ha a mosógép vizszintes, akkor stabil lesz centrizéskor is.
Elltöltőseknél egy kicsit ajánlott a centrifuga forgásirányával ellentétesen vizszintezni a gépet. És akkor tuti stabil lesz. Nekünk is arrébbment, zötrgött, amig el nem végeztem ezt a beállitást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!