Azoknál a felültöltős mosógépeknél amelyeknek a dobjában is van sok csavar, azoknál általában mosózsákkal szokás mosni, vagy nem szabadna anélkül sem tönkretennie a mosnivalót?
Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 17:15
1/45 anonim válasza:
Soha nem mostam mosózsákban....
2/45 anonim válasza:
Mutass már egy képet arról a dobról. Sosem láttam még olyat, hogy csavarok állnának ki
3/45 anonim válasza:
Semmi köze ahhoz, hogy elöl- vagy felültöltős. A dob kb ugyanat.
A csavarokra én is kiváncsi vagyok hol van benne sok. A dob palástját és az oldalá peremezéssel szerelik össze, esetleg hegesztik. Az ajtónál lehet szegecselés, de azok sem állnak ki.
Ha nálad van kiálló csavar, akkor hibás a géped.
4/45 A kérdező kommentje:
Ilyenem van, teljesen új, a képek között van kép a dob belsejéről, és az a kiálló csavaros rész rongálhatja valószínűleg a mosnivalót:
A kijelölt szerviz mosózsák használatát javasolja.
Ilyen "fajta" gépnél ez általában így megy, hogy úgymond "kötelezően" kell a mosózsák használata, vagy nem rongálhatná a ruhákat függönyöket paplanokat...?
Teljesen új a gép.
Vagy inkább cseregépet kellene küldenie a cégnek?
2022. aug. 19. 20:56
6/45 A kérdező kommentje:
2022. aug. 19. 21:39
7/45 anonim válasza:
Szerintem azok a szegecsek le vannak annyira kerekítve, hogy ne rongálja a ruhát. Persze nem vagyok benne teljesen biztos
9/45 A kérdező kommentje:
Egyéb szokatlan dolgot sem láttok a dobban ami a problémát okozhatná?
2022. aug. 19. 22:10
10/45 anonim válasza:
De milyen problémát? Széttépte a ruhádat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!